MP4-soitin

  MP4-soitin

  Loistava äänenlaatu

  Nauti GoGear Ariaz MP3-soittimen uskomattomasta äänenlaadusta. Soittimessa on FullSound-ominaisuus sekä taustamelua eristävät kuulokkeet. SafeSound-ominaisuuden ansiosta voit nauttia musiikistasi vapaasti ilman huolia kuulovaurioista. Songbird-ohjelman avulla voit myös selata ja synkronoida musiikkia loputtomasti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

Nauti kaikesta pakattavasta multimediasisällöstä

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävillä kuulokkeilla kuulet musiikin yksityiskohdat entistä tarkemmin tavallisia kuulokkeita pienemmällä äänenvoimakkuudella. Ääntä eristävien kuulokkeiden muotoilu mukailee korvakäytävän anatomiaa, ja kuulokkeen akustinen kulmasäätö takaa täydellisen istuvuuden, mikä hiljentää taustahälyn ja ohjaa äänen suoraan korviin. Keskitason äänenvoimakkuudellakin erotat musiikin yksityiskohdat ympäristön äänten häiritsemättä. Voit valita kolmesta erikokoisesta korvatyynystä, jotta kuuloke istuu aina tiiviisti

 • SafeSound parhaaseen musiikkinautintoon ilman kuulovaurioita

  SafeSound parhaaseen musiikkinautintoon ilman kuulovaurioita

  Nyt voit nauttia musiikin kuuntelusta ilman huolta kuulovaurion vaarasta. Philipsin luoma SafeSound analysoi jatkuvasti Philips GoGear MP3 -soittimen äänen tasoa ja varoittaa, jos äänenvoimakkuus ja kuunteluaika voivat vaikuttaa kuuloon. Voit säätää itse äänenvoimakkuutta pienemmälle tai antaa SafeSoundin automaattisesti hoitaa sen – ilman, että sinun tarvitsee taistella eri asetusten kanssa. SafeSoundista saat myös päivä- tai viikkoraportin äänialtistumisestasi ja voit näin huolehtia paremmin kuulostasi.

 • Häviöttömän FLAC- ja APE-koodekin tuki tarkkaan äänentoistoon

  Häviöttömän FLAC- ja APE-koodekin tuki tarkkaan äänentoistoon

  Voit nauttia pakatusta digitaalisesta musiikista äänenlaadun kärsimättä. GoGear tukee FLAC- ja APE-muotoja, jotka on pakattu ilman tietojen poistamista. Alkuperäisen musiikkilähteen täyteläisyys ja selkeys säilyvät, ja voit nauttia niistä paikasta riippumatta. GoGearin mukana toimitetulla Philips Songbird -ohjelmistolla voit vetää ja pudottaa FLAC- tai APE-musiikkitiedostoja tietokoneen musiikkikirjastosta GoGeariin. Voit valita tuhansista kappaleista ja nauttia musiikin aitoudesta.

 • 6,1 cm (2,4") värinäytössä on loistava videolaatu

  6,1 cm (2,4") värinäytössä on loistava videolaatu

  GoGear-soittimen tarkka 6,1 cm (2,4") näyttö takaa erinomaisen videolaadun ja terävät, eloisat kuvat. Suuren näytön värillisten valikkojen avulla voit selata mediatiedostoja ja nauttia multimediaelämyksestä matkoilla.

 • FM-radio, jossa on RDS ja 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

 • LikeMusic luo soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat hyvältä yhdessä

  LikeMusic luo soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat hyvältä yhdessä

  LikeMusicilla saat enemmän irti mielimusiikistasi - vain yhdellä napsautuksella! Enää sinun ei tarvitse käyttää aikaa kirjastosi selaamiseen tai odottaa onnekasta sattumaa. LikeMusicissa on Philipsin patentoima algoritmi, joka analysoi musiikkikirjastosi kappaleet ja tunnistaa yhteneväisyyksiä musiikissa. Näiden tietojen avulla LikeMusic pystyy luomaan soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat mahtavalta yhdessä. Napsauta haluamaasi kappaletta ja sitten LikeMusic-kuvaketta, jolloin uusi soittolista tulee näkyviin välittömästi. Nimeä ja nauti uuden soittolistan kuuntelusta – tai tutustu uusiin musiikkiaarteisiin tietokoneellasi tai GoGear-soittimella.

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • Kiinteät kaiuttimet kuuntelukokemuksen jakamiseen

  Kiinteät kaiuttimet kuuntelukokemuksen jakamiseen.

 • Jopa 36 tuntia musiikin ja 5 tuntia videon toistoa

  Jopa 36 tuntia musiikin ja 5 tuntia videon toistoa

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Philipsiltä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita