MP4-soitin

  MP4-soitin

  Loistava äänenlaatu

  Nauti GoGear Muse -MP4-soittimen erinomaisesta äänenlaadusta FullSoundin ja ääntä eristävien kuulokkeiden ansiosta. SafeSound takaa huolettoman kuuntelukokemuksen ja Songbird sekä 3,2" HVGA-kosketusnäyttö täydentävät nautinnon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

meluisimmissakin olosuhteissa

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävät kuulokkeet vähentävät melua

  Ääntä eristävillä kuulokkeilla kuulet musiikin yksityiskohdat entistä tarkemmin tavallisia kuulokkeita pienemmällä äänenvoimakkuudella. Ääntä eristävien kuulokkeiden muotoilu mukailee korvakäytävän anatomiaa, ja kuulokkeen akustinen kulmasäätö takaa täydellisen istuvuuden, mikä hiljentää taustahälyn ja ohjaa äänen suoraan korviin. Keskitason äänenvoimakkuudellakin erotat musiikin yksityiskohdat ympäristön äänten häiritsemättä. Voit valita kolmesta erikokoisesta korvatyynystä, jotta kuuloke istuu aina tiiviisti

 • SafeSound parhaaseen musiikkinautintoon ilman kuulovaurioita

  SafeSound parhaaseen musiikkinautintoon ilman kuulovaurioita

  Nyt voit nauttia musiikin kuuntelusta ilman huolta kuulovaurion vaarasta. Philipsin luoma SafeSound analysoi jatkuvasti Philips GoGear MP3 -soittimen äänen tasoa ja varoittaa, jos äänenvoimakkuus ja kuunteluaika voivat vaikuttaa kuuloon. Voit säätää itse äänenvoimakkuutta pienemmälle tai antaa SafeSoundin automaattisesti hoitaa sen – ilman, että sinun tarvitsee taistella eri asetusten kanssa. SafeSoundista saat myös päivä- tai viikkoraportin äänialtistumisestasi ja voit näin huolehtia paremmin kuulostasi.

 • Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni on edistynyttä äänitekniikkaa, joka analysoi suoraan elokuvan tai videon ääniraidan jokaisen äänilähteen ja luo uudelleen luonnollisen äänimaiseman, jonka äänielementit on paikannettu yksitellen ja tarkasti. Käsitellyt äänielementit ohjataan sitten suoraan kumpaankin kuulokkeeseen. Elokuvien Surround-ääni luo luonnollisen akustisen tilan ääniraidan sisällön mukaisesti. Tulos vie kuulijan suoraan toiminnan keskipisteeseen - kuten elokuvan äänisuunnittelijan tarkoitus olikin.

 • microSD-korttipaikka laajentaa muistikapasiteettia

  microSD-korttipaikka laajentaa muistikapasiteettia

  Pieni on kaunista, kun kyseessä ovat kannettavat laitteet, mutta muistikapasiteetin kanssa on toisin. GoGear-soittimessa yhdistyvät molemmat, koska siihen voi asettaa microSD-muistikortin. MicroSD-kortti näkyy toisena siirrettävänä levynä, kun soitin liitetään tietokoneeseen tiedostonsiirtoa varten. Lataa haluamasi sisältö kortille ja aseta se soittimeen. Voit ostaa 32 Gt:n muistikortin, joka laajentaa GoGearin muistikapasiteettia, joten viihdettä riittää taatusti joka lähtöön.

 • FM-radio, jossa on RDS ja 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 20 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  RDS (Radio Data System) on tietoliikenneprotokolla, joka mahdollistaa digitaalisen tiedon siirtämisen FM-radiolähetyksissä. RDS-yhteensopivat FM-radiovastaanottimet voivat näyttää näitä tärkeitä tietoja, esimerkiksi aseman tunnuksen, ohjelmatiedot sekä kappaleiden ja artistien nimet jne. Voit tallentaa milloin tahansa haluamasi aseman GoGear-soittimen pikavalintaan. 20 pikavalinta-asemasta löydät suosikkiasemasi nopeasti. Asemaa ei tarvitse hakea joka kerta erikseen.

 • Äänen mukautuksella lisäväriä musiikin kuunteluun

  Äänen mukautuksella lisäväriä musiikin kuunteluun

  Philips Sound Personalization on hauska ja helppo tapa nauttia musiikista juuri niin kuin haluat! Unohda vakio-ominaisuuksiin kuuluvat graafiset taajuuskorjaimet tai rajattu esiasetusvalikoima vaihtoehtoinaan jazz, rock ja klassinen. Sound Personalization tuo kätesi ulottuville tyylikkään ja innovatiivisen kosketusnäytön, jolla ohjaat vapaasti kaikkia äänentoiston ominaisuuksia. Nyt voit hienosäätää, mukauttaa ja luoda haluamiasi äänikokemuksia ja herättää mielimusiikkisi uuteen eloon.

 • LikeMusic luo soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat hyvältä yhdessä

  LikeMusic luo soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat hyvältä yhdessä

  LikeMusicilla saat enemmän irti mielimusiikistasi - vain yhdellä napsautuksella! Enää sinun ei tarvitse käyttää aikaa kirjastosi selaamiseen tai odottaa onnekasta sattumaa. LikeMusicissa on Philipsin patentoima algoritmi, joka analysoi musiikkikirjastosi kappaleet ja tunnistaa yhteneväisyyksiä musiikissa. Näiden tietojen avulla LikeMusic pystyy luomaan soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat mahtavalta yhdessä. Napsauta haluamaasi kappaletta ja sitten LikeMusic-kuvaketta, jolloin uusi soittolista tulee näkyviin välittömästi. Nimeä ja nauti uuden soittolistan kuuntelusta – tai tutustu uusiin musiikkiaarteisiin tietokoneellasi tai GoGear-soittimella.

 • Kapasitiivinen kosketusnäyttöohjaus näppärään käyttöön

  Kapasitiivinen kosketusnäyttöohjaus näppärään käyttöön

  Kapasitiivinen kosketusnäyttöohjaus näppärään käyttöön.

 • 3,2 tuuman HVGA-värinäyttö täydelliseen videonautintoon

  GoGear-soittimen tyylikäs 3,2-tuumainen laajakuvanäyttö takaa erinomaisen videolaadun ja terävät, eloisat kuvat. Suuren näytön värillisten valikkojen avulla voit selata mediatiedostoja ja nauttia multimediaelämyksestä matkoilla.

 • Kiinteät kaiuttimet kuuntelukokemuksen jakamiseen

  Kiinteät kaiuttimet kuuntelukokemuksen jakamiseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Tukee WMA DRM10 -yhteensop. palveluiden lataamista ja tilaamista
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Philipsiltä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita