MP4-soitin

  MP4-soitin

  Loistava äänenlaatu

  Pienestä ja lujatekoisesta GoGear Vibe MP3-soittimesta kuuluvat juuri oikeat nuotit Philipsin FullSound-ominaisuuden ansiosta, joka herättää musiikkisi eloon. Songbird-ohjelmalla voit selata ja synkronoida musiikkia helposti niin paljon kuin haluat. Pehmeät kumiset nappikuulokkeet takaavat miellyttävän musiikkinautinnon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

Paljon viihdettä pienessä koossa

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Voit nauttia musiikista jopa 25 tuntia tai videokuvasta 5 tuntia

  Voit nauttia musiikista jopa 25 tuntia tai videokuvasta 5 tuntia

  Philips tarjoaa rajoittamattomasti viihdettä. GoGEAR-soittimessa on pienikokoinen kiinteä akku, jossa riittää virtaa pitkään. Voit nauttia musiikista jopa 25 tuntia tai videokuvasta 5 tuntia yhdellä latauksella. Liitä virtajohto ja soitin latautuu - mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa.

 • LikeMusic luo soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat hyvältä yhdessä

  LikeMusic luo soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat hyvältä yhdessä

  LikeMusicilla saat enemmän irti mielimusiikistasi - vain yhdellä napsautuksella! Enää sinun ei tarvitse käyttää aikaa kirjastosi selaamiseen tai odottaa onnekasta sattumaa. LikeMusicissa on Philipsin patentoima algoritmi, joka analysoi musiikkikirjastosi kappaleet ja tunnistaa yhteneväisyyksiä musiikissa. Näiden tietojen avulla LikeMusic pystyy luomaan soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat mahtavalta yhdessä. Napsauta haluamaasi kappaletta ja sitten LikeMusic-kuvaketta, jolloin uusi soittolista tulee näkyviin välittömästi. Nimeä ja nauti uuden soittolistan kuuntelusta – tai tutustu uusiin musiikkiaarteisiin tietokoneellasi tai GoGear-soittimella.

 • Nopea lataus 90 minuutin toistoon vain 5 minuutissa

  Nopea lataus 90 minuutin toistoon vain 5 minuutissa

  Joskus tarvitset GoGear-soitintasi vain työmatkasi aikana tai mennessäsi pienelle lenkille – mutta valitettavasti unohdit ladata sen. Nopean latauksen ansiosta voit sanoa hyvästit turhautumiselle ja tylsän hiljaisille matkoille. Philipsin älykkään ja kätevän ratkaisun ansiosta riittää kun liität GoGear-soittimesi tietokoneeseen tai USB-laturiin vain 5 minuutiksi ja vastineeksi saat huikeat 90 minuuttia äänentoistoa. Nopea lataus perustuu litiumioniakun varauksen nostamiseen tavallista nopeammin. Näin soitin on käyttövalmis hetkessä ja musiikki voi soida taas. 

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  GoGearin helppokäyttöinen käyttöliittymä perustuu edistyneeseen selaustekniikkaan. Selaus on nopeaa, helppoa ja miellyttävää. Kätevät toiminnot, kuten musiikkitietoihin upotetun levyn kansitaiteen näyttäminen, rikastuttavat käyttökokemusta, kun voit tarkastella CD- tai LP-levyn kantta kuunnellessasi musiikkia, kuten vanhaan hyvään aikaan.

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • Pehmeät kumiset nappikuulokkeet miellyttävään kuunteluun

  Pehmeät kumiset nappikuulokkeet takaavat miellyttävän musiikkinautinnon. Kuulokkeiden pehmeät kumiset korvatyynyt mukautuvat korvien muotoon ja kokoon mukavasti. Tästä lähtien kuulokkeet eivät enää satu korviin.

 • 1,8 tuuman värinäyttöä on kätevä käyttää

  4,6 cm:n (1,8") värinäytössä on helppo selata ohjausvalikkoa tai GoGear-soittimen musiikkitiedostoja.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita