MP3-soitin

  MP3-soitin

  Musiikista hauskempaa

  Pieni ja värikäs GoGEAR Sounddot -MP3-soitin saa sinuun liikettä. Voit kiinnittää sen nipistimellä vaatteeseen, ja äänimerkit ja merkkivalot ohjaavat selaamista. Siirrä musiikkia suoralla USB-liitännällä ja lataa akku nopeasti FastCharge-toiminnolla. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Musiikista hauskempaa

Värivaihtoehtoja valmiina käyttöön

 • Pieni, värikäs ja tyylikäs - ihan kuin koru

  Pieni, värikäs ja tyylikäs - ihan kuin koru

  Ota GoGEAR Sounddot mukaasi ja saat musiikin parhaat puolet esiin. MP3-soitin on pieni, pyöreä ja tyylikäs – nimensä veroinen. Siinä on kiinteä pidike ja runsaasti värivaihtoehtoja. Voit kiinnittää sen laukkuun tai vaatteisiin kuin korun, ja se pysyy käden ulottuvilla.

 • Jopa 6 tuntia musiikin toistoaikaa

  Jopa 6 tuntia musiikin toistoaikaa

  Äärettömästi hittejä GoGEAR-soittimella. Pienikokoinen, ladattava kiinteä akku kestää kauan. Jopa 6 tuntia jatkuvaa musiikkia yhdellä latauksella. Liitä soitin suoralla USB-liitännällä tietokoneeseen, etkä tarvitse lataukseen kaapeleita. Juuri niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaakin.

 • Pikaisella 6 minuutin latauksella 60 minuuttia soittoaikaa

  Pikaisella 6 minuutin latauksella 60 minuuttia soittoaikaa

  Joskus tarvitset GoGEAR-soitintasi vain työmatkasi aikana tai mennessäsi pienelle lenkille – mutta valitettavasti unohdit ladata sen. Nopean latauksen ansiosta voit sanoa hyvästit turhautumiselle ja tylsän hiljaisille matkoille. Philipsin älykkään ja kätevän ratkaisun ansiosta riittää, kun liität GoGEAR-soittimesi tietokoneeseen tai USB-laturiin vain 6 minuutiksi, ja vastineeksi saat huikeat 60 minuuttia äänentoistoa. Nopea lataus perustuu litiumioniakun varauksen nostamiseen tavallista nopeammin. Näin soitin on käyttövalmis hetkessä ja musiikki voi soida taas.

 • Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti – ilman johtoja!

  Suoralla USB-liitännällä tiedostot siirtyvät helposti – ilman johtoja!

  Suoraa USB-liitäntää tukevat laitteet voi liittää suoraan tietokoneen USB-porttiin ilman johtoja. Tietokone tunnistaa laitteen automaattisesti siirrettäväksi USB-massamuistiksi (Windows 98 -käyttöjärjestelmiin tarvitaan lisäohjain), jonka jälkeen voit siirtää tiedostoja Windowsin Resurssienhallinnasta (tai Applen Kansioista) laitteeseesi vetämällä ja pudottamalla. Kappaleiden ja tietojen lataaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

 • Kiinteä pidike helpottaa käyttöä

  Mikään ei enää pidättele sinua. Kevyt ja tyylikäs GoGEAR Sounddot kulkee näppärästi mukana, koska sen kiinteä pidike pysyy tukevasti kiinni vaatteessa – ja voit pysyä liikkeellä.

 • Äänimerkit ja merkkivalot helpottavat latausta ja selausta

  GoGEAR Sounddot kertoo tilanteen ohjelmoitujen ääni- ja valomerkkien avulla. Merkkivalo ja lyhyet äänimerkit kertovat, onko soitin käynnissä vai ei, tai onko se satunnaistoistotilassa vai ei. Äänimerkit ja samassa rytmissä vilkkuva punainen valo varoittavat virran vähyydestä. Kun liität soittimen virtalähteeseen, valo palaa tasaisesti punaisena latauksen merkiksi. Kun akku on täynnä, valo muuttuu vihreäksi – ja voit taas kuunnella musiikkia GoGEAR Sounddot -soittimella.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA).
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita