MP3-videosoitin

  MP3-videosoitin

  Loistava äänenlaatu

  GoGEAR Tap MP3 -videosoitin toistaa videokuvan tarkkana ja selkeänä. Toistaa HD-laatuisena useita eri videomuotoja, kuten RMVB, MPEG4 ja AVI. 4,3 tuuman kosketusnäyttö, kiinteä kaiutin ja pöytäteline Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

ja FullSound sekä HD-videotoisto

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni imaisee mukaansa

  Elokuvien Surround-ääni on edistynyttä äänitekniikkaa, joka analysoi suoraan elokuvan tai videon ääniraidan jokaisen äänilähteen ja luo uudelleen luonnollisen äänimaiseman, jonka äänielementit on paikannettu yksitellen ja tarkasti. Käsitellyt äänielementit ohjataan sitten suoraan kumpaankin kuulokkeeseen. Elokuvien Surround-ääni luo luonnollisen akustisen tilan ääniraidan sisällön mukaisesti. Tulos vie kuulijan suoraan toiminnan keskipisteeseen - kuten elokuvan äänisuunnittelijan tarkoitus olikin.

 • Kiinteällä kaiuttimella viihdettä täysillä

  Kiinteällä kaiuttimella viihdettä täysillä

  Ota GoGEAR-soitin mukaan ja anna muidenkin kuunnella. Soittimessa on tehokas ja tarkka, kiinteä kaiutin. Voit kuunnella ja katsella musiikkia ja videoita yhdessä muiden kanssa - kaikkialla. Enää sinun ei tarvitse viritellä ulkoisia kaiuttimia, vaan jakaminen käy paljon näppärämmin. GoGEAR lisää kierroksia viihteeseen.

 • 10,9 cm/4.3” WQVGA+ 16:9 -kosketusnäyttö varmistaa ylivertaisen viihde-elämyksen

  10,9 cm/4.3” WQVGA+ 16:9 -kosketusnäyttö varmistaa ylivertaisen viihde-elämyksen

  GoGEAR MP4 -soittimen 10,9 cm / 4,3 tuuman WQVGA+ 16:9 -kosketusnäytössä on erinomainen kuvanlaatu. Kaikki elokuvasi ja valokuvasi näkyvät kirkkaina ja eloisina, ja näytön selkeiden, värikkäiden kuvakkeiden avulla soittimen ohjaaminen ja musiikin selaaminen käy leikiten. Tartu parempaan viihteeseen GoGEARilla!

 • Kosketusnäyttöohjaus näppärään käyttöön

  Kosketusnäyttöohjaus näppärään käyttöön

  Hallitse kannettavaa GoGear-soitinta kevyellä kosketuksella. Laitteen kosketusnäytöstä käytät helposti musiikkitoistotoimintoja, selaat video- ja musiikkikokoelmaasi ja valitset radiokanavia. Voit selata valikkoja ja kansioita suoraan soittimen näytöstä. Todella kätevää ja yksinkertaista.

 • microSD-korttipaikkaan voit liittää enintään 32 Gt:n muistikortin

  microSD-korttipaikkaan voit liittää enintään 32 Gt:n muistikortin

  Pieni on kaunista, kun kyseessä ovat kannettavat laitteet, mutta muistikapasiteetin kanssa on toisin. GoGear-soittimessa yhdistyvät molemmat, koska siihen voi asettaa microSD-muistikortin. MicroSD-kortti näkyy toisena siirrettävänä levynä, kun soitin liitetään tietokoneeseen tiedostonsiirtoa varten. Voit laajentaa GoGEAR-soittimen muistikapasiteettia liittämällä siihen enintään 32 Gt:n muistikortin. Lataa vain haluamasi sisältö kortille ja liitä se soittimeesi, niin viihde ei taatusti lopu kesken.

 • FM-radio, jossa on 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  Digitaalinen FM-radio kasvattaa GoGear-laitteen musiikkivalikoimaa. Viritä asema, jonka haluat tallentaa pikavalintaan ja tallenna se pitämällä pikavalintapainiketta alhaalla. Voit tallentaa jopa 30 radioasemaa ja kuunnella suosikkiohjelmiasi missä vain.

 • Kiinteä pöytäteline helpottaa katselua

  Kiinteä pöytäteline helpottaa katselua

  GoGEAR MP4 -videosoittimessa on kiinteä pöytäteline, joten voit käyttää soitinta samalla kun puuhailet käsilläsi jotain muuta. Tukevan pöytätelineen ansiosta voit sijoittaa soittimen mille tahansa pöytätasolle, ottaa mukavan asennon ja nauttia viihteestä.

 • Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänitallennus kaikenlaiseen äänen tallentamiseen kaikkialla

  Äänentallennus tekee GoGear-soittimesta sanelukoneen. Levyjen ja radion kuuntelemisen lisäksi voit siis sanella koulu- ja työmuistiinpanoja, ostoslistoja sekä puhelinnumeroita – tai vaikka laulaa halutessasi. Kun painat tallennuspainiketta ja puhut mikrofoniin, ääni pakataan ja tallennetaan sisäiseen muistiin. Äänentallennus tekee soittimesta kevyesti mukana kulkevan sanelukoneen, jolla voit tallentaa mitä tahansa milloin haluat!

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Tukee WMA DRM10 -yhteensop. palveluiden lataamista ja tilaamista
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Philipsiltä

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita