MP4-soitin

  MP4-soitin

  Tunne upea äänen värinä

  Värikäs Philips GoGEAR Vibe -MP4-soitin SA4VBE04KFS ja sen FullSound-ominaisuus herättävät musiikin ja videot eloon. Songbirdin avulla voit synkronoida musiikkia ja nauttia viihteestä. SafeSound suojaa korviasi ja FastCharge lataa akun nopeasti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Tunne upea äänen värinä

Pieni, värikäs ja viihdyttävä

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • SafeSound parhaaseen musiikkinautintoon ilman kuulovaurioita

  SafeSound parhaaseen musiikkinautintoon ilman kuulovaurioita

  Nyt voit nauttia musiikin kuuntelusta ilman huolta kuulovaurion vaarasta. Philipsin luoma SafeSound analysoi jatkuvasti Philips GoGear MP3 -soittimen äänen tasoa ja varoittaa, jos äänenvoimakkuus ja kuunteluaika voivat vaikuttaa kuuloon. Voit säätää itse äänenvoimakkuutta pienemmälle tai antaa SafeSoundin automaattisesti hoitaa sen – ilman, että sinun tarvitsee taistella eri asetusten kanssa. SafeSoundista saat myös päivä- tai viikkoraportin äänialtistumisestasi ja voit näin huolehtia paremmin kuulostasi.

 • 4,6 cm / 1,8" täysvärinäytöllä on helppo selata

  4,6 cm / 1,8" täysvärinäytöllä on helppo selata

  4,6 cm / 1,8" täysvärinäytöllä on helppo käyttää ohjausvalikkoa ja selata GoGEAR-soittimen musiikkitiedostoja.

 • Voit nauttia musiikista jopa 20 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia

  Voit nauttia musiikista jopa 20 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia

  Philips tarjoaa rajoittamattomasti viihdettä. GoGEAR MP4 -videosoittimessa on pienikokoinen kiinteä akku, jossa riittää virtaa pitkään. Voit nauttia musiikista jopa 20 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia yhdellä latauksella. Liitä virtajohto ja soitin latautuu - mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa.

 • FM-radio, jossa on RDS ja 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään.

 • LikeMusic luo soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat hyvältä yhdessä

  LikeMusic luo soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat hyvältä yhdessä

  LikeMusicilla saat enemmän irti mielimusiikistasi - vain yhdellä napsautuksella! Enää sinun ei tarvitse käyttää aikaa kirjastosi selaamiseen tai odottaa onnekasta sattumaa. LikeMusicissa on Philipsin patentoima algoritmi, joka analysoi musiikkikirjastosi kappaleet ja tunnistaa yhteneväisyyksiä musiikissa. Näiden tietojen avulla LikeMusic pystyy luomaan soittolistoja kappaleista, jotka kuulostavat mahtavalta yhdessä. Napsauta haluamaasi kappaletta ja sitten LikeMusic-kuvaketta, jolloin uusi soittolista tulee näkyviin välittömästi. Nimeä ja nauti uuden soittolistan kuuntelusta – tai tutustu uusiin musiikkiaarteisiin tietokoneellasi tai GoGear-soittimella.

 • Pikaisella 5 minuutin latauksella 90 minuuttia soittoaikaa

  Pikaisella 5 minuutin latauksella 90 minuuttia soittoaikaa

  Joskus tarvitset GoGEAR-soitintasi vain työmatkasi aikana tai mennessäsi pienelle lenkille – mutta valitettavasti unohdit ladata sen. Nopean latauksen ansiosta voit sanoa hyvästit turhautumiselle ja tylsän hiljaisille matkoille. Philipsin älykkään ja kätevän ratkaisun ansiosta riittää, kun liität GoGEAR-soittimesi tietokoneeseen tai USB-laturiin vain 5 minuutiksi, ja vastineeksi saat huikeat 90 minuuttia äänentoistoa. Nopea lataus perustuu litiumioniakun varauksen nostamiseen tavallista nopeammin. Näin soitin on käyttövalmis hetkessä ja musiikki voi soida taas.

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita