Kannettava videosoitin

  Kannettava videosoitin

  Nauti viihteestä täysillä

  Philipsin digitaalinen GoGear Opus -massamuistisoitin/videolaite ja Philipsin patentoima FullSound-tekniikka takaavat parhaan äänenlaadun. Kuuntele MP3-, WMA- ja AAC-musiikkia ja katsele videoita 7,1 cm (2,8") värinäytöstä missä tahansa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

GoGear Opus Kannettava videosoitin

16 Gt, Huippukuulokkeet SA5295/02 Etsi samanlaisia tuotteita

Nauti viihteestä täysillä

FullSoundin ja ensiluokkaisten kuulokkeiden ansiosta

 • Nauti MP3-, WMA- ja AAC-musiikista sekä FM-radiosta

  Nauti MP3-, WMA- ja AAC-musiikista sekä FM-radiosta

  Äänen pakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3, WMA ja AAC ovat pakkausformaatteja, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista kannettavassa soittimessa. Lataa kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3-, WMA- tai AAC-tiedostoiksi ja siirrä ne GoGear-laitteeseesi. Lisää musiikkia saat FM-radiolla, johon voi tallentaa jopa 20 radiokanavaa.

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Huippukuulokkeet toistavat äänen tarkasti

  Huippukuulokkeet toistavat äänen tarkasti

  Ergonomisesti muotoiltujen ja kohinaa tehokkaasti vaimentavien kuulokkeiden suunnittelussa on otettu huomioon ihmisen korvakanavan muoto. Ääniaallot ohjautuvat suoraan tärykalvoon, ja tuloksena on paras äänentoiston taso.

 • Toiston ohjaus kirjaston selaamisen aikana

  Toiston ohjaus kirjaston selaamisen aikana

  Haluatko ohjata MP3-laitteesi musiikin toistoa ja selata samalla mediakirjaston sisältöä? GoGear -soittimessa on mahdollista selata mediakirjaston tiedostoja jopa toiston aikana. Kun haluat keskeyttää toiston, jatkaa sitä tai ohittaa raidan, paina soittimen valikkopainiketta ja pieni toistovalikko tulee näkyviin näytön yläreunaan. Voit tehdä useita asioita samaan aikaan ilman loputonta selausta toistotilan ja mediakirjaston välisissä valikoissa.

 • SuperScroll™-selauksella löydät etsimäsi nopeasti ja helposti

  SuperScroll™-selauksella löydät etsimäsi nopeasti ja helposti

  Kaksitoimisten hakupainikkeiden avulla löydät kappaleet helposti, kun selaat suuria tietomääriä. Voit selata soittolistan kappaleet tai videot läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kohtaan nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta voimakkaammin.

 • Erinomainen videoelämys 7,1 cm (2,8") QVGA LCD -värinäytöllä

  Erinomainen videoelämys 7,1 cm (2,8") QVGA LCD -värinäytöllä

  GoGear-soittimen tyylikkäässä 7,1 cm (2,8") näytössä on QVGA-tarkkuuden ansiosta videolaatuinen selkeä ja elävä kuva. Lisäksi voit helposti selata ohjausvalikko ja mediakirjaston tiedostoja samalla kun nautit musiikista ja videoista.

 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  Helppokäyttöinen käyttöliittymä, jossa levyn kansikuvituksen näyttö

  GoGearin helppokäyttöinen käyttöliittymä perustuu edistyneeseen selaustekniikkaan. Selaus on nopeaa, helppoa ja miellyttävää. Kätevät toiminnot, kuten musiikkitietoihin upotetun levyn kansitaiteen näyttäminen, rikastuttavat käyttökokemusta, kun voit tarkastella CD- tai LP-levyn kantta kuunnellessasi musiikkia, kuten vanhaan hyvään aikaan.

 • Lataa suoraan tietokoneeltasi USB:n kautta

  Lataa suoraan tietokoneeltasi USB:n kautta

  Lataa GoGear-soittimen akku nopeasti ja helposti tietokoneesta USB-liitännän kautta. Liitä soitin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla kaapelilla ja seuraa ohjeita. Soitin latautuu tietokoneesta saamallaan virralla nopeasti. Erillistä laturia ei tarvita.

 • Soittolistojen luonti ja poisto

  Soittolistojen luonti ja poisto

  Soittolistatoiminnon avulla voit luoda soittolistoja GoGear-soittimeen kaikkialla. Poistotoiminnolla voit vastaavasti poistaa laitteesta mediaa, jota et halua enää säilyttää. Et tarvitse tietokonetta soittolistojen luomiseen ja poistamiseen. Voit kätevästi hallita musiikkikokoelmaasi suoraan GoGear-laitteesta milloin vain, missä vain.

 • Jopa 25 tuntia musiikin ja 5 tuntia videon toistoa*

  Jopa 25 tuntia musiikin ja 5 tuntia videon toistoa*

  Unohda GoGear-soittimen akun jatkuva lataaminen. Tämän soittimen pitkäkestoisen akun ansiosta voit nauttia suosikkikappaleistasi jopa uskomattomat 25 tuntia tai katsella videoita 5 tuntia vain yhdellä latauksella. Voit rentoutua ja kuunnella musiikkia vaikka koko päivän tai katsoa 2 elokuvan verran videoita missä tahansa oletkin.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • Tukee WMA DRM10 -yhteensop. palveluiden lataamista ja tilaamista
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • BBC iPlayer -palvelu on käytettävissä vain Isossa-Britanniassa

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita