MP4-soitin

  MP4-soitin

  Loistava äänenlaatu

  Nauti GoGEAR Azuren loistavasta äänenlaadusta. Soittimen voi yhdistää langattomasti Bluetooth®-yhteydellä muihin äänentoistolaitteisiin. Kirkas ja selkeä näyttö helpottaa laitteen käyttöä. Pitkä toistoaika lisää laitteen käyttömukavuutta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Loistava äänenlaatu

Bluetooth langattomaan musiikin kuunteluun

 • FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  FullSound™ herättää MP3-musiikin eloon

  Philipsin innovatiivinen FullSound-tekniikka palauttaa äänen yksityiskohdat pakattuun musiikkiin. Se parantaa musiikin laatua huomattavasti, joten musiikkikokemuksesi on täydellinen ilman häiriöitä. Äänen jälkikäsittelyalgoritmiin perustuva FullSound yhdistää Philipsin maineikkaan asiantuntemuksen musiikintoiston alalla ja uuden DSP (Digital Signal Processor) -tekniikan tehon. Tuloksena on entistä täyteläisempi bassotoisto, parempi laulun toisto ja soitinten selkeys sekä selkeämmät yksityiskohdat. Koe pakattu MP3-musiikki tavalla, joka koskettaa ja tanssittaa.

 • Tarkka ja häviötön APE-, FLAC-, MP3- ja WMA-muotojen ääneentoisto

  Tarkka ja häviötön APE-, FLAC-, MP3- ja WMA-muotojen ääneentoisto

  Toista musiikkikappaleita GoGEAR-soittimesta ja nauti tarkasta ja selkeästä äänentoistosta. Uusin äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. Pakattuja musiikkiformaatteja ovat mm. MP3 ja WMA. GoGEAR-soitin voi toistaa APE-, FLAC-, MP3- ja WMA-tiedostoja ilman häviötä. Voit ladata musiikkia tai kopioida CD-äänilevyjä ja siirtää musiikkitiedostoja GoGEAR-soittimeen.

 • FM-radio, jossa on RDS ja 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään

  FM-radio, jossa on RDS ja 30 pikavalintaa, auttaa musiikinnälkään.

 • Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymässä mediatiedostoja voi käsitellä kuin tietokoneessa

  Kansionäkymä on GoGear-soittimen valinnainen hakemistonäkymä, jossa näytetään kaikki soittimessa olevat tiedostot samalla tavalla kuin tietokoneessa. Kun valitset Kansionäkymän, tuettujen tiedostojen (esim. musiikki-, kuva- tai videotiedostot) avaaminen on yhtä helppoa kuin tiedoston valitseminen ja toistopainikkeen painaminen.

 • Jopa 35 tuntia musiikin ja 6 tuntia videon toistoa

  Jopa 35 tuntia musiikin ja 6 tuntia videon toistoa

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita