MP3-soitin

  MP3-soitin

  Urheilusta entistä hauskempaa

  Lisää väriä urheiluasuusi GoGEAR FitDotilla. Kiinnitä vaatteeseen käsivarsinauhalla tai pidikkeellä. LED-merkkivalot ja äänimerkit helpottavat käyttöä. FastCharge-toiminnolla lataat akun nopeasti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Urheilusta entistä hauskempaa

Lisää värikkyyttä urheiluasuusi

 • Jopa 6 tuntia musiikin toistoaikaa

  Jopa 6 tuntia musiikin toistoaikaa

  Äärettömästi hittejä GoGEAR-soittimella. Pienikokoinen, ladattava kiinteä akku kestää kauan. Jopa 6 tuntia jatkuvaa musiikkia yhdellä latauksella. Liitä soitin suoralla USB-liitännällä tietokoneeseen, etkä tarvitse lataukseen kaapeleita. Juuri niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaakin.

 • Pikaisella 6 minuutin latauksella 60 minuuttia soittoaikaa

  Pikaisella 6 minuutin latauksella 60 minuuttia soittoaikaa

  Joskus tarvitset GoGEAR-soitintasi vain työmatkasi aikana tai mennessäsi pienelle lenkille – mutta valitettavasti unohdit ladata sen. Nopean latauksen ansiosta voit sanoa hyvästit turhautumiselle ja tylsän hiljaisille matkoille. Philipsin älykkään ja kätevän ratkaisun ansiosta riittää, kun liität GoGEAR-soittimesi tietokoneeseen tai USB-laturiin vain 6 minuutiksi, ja vastineeksi saat huikeat 60 minuuttia äänentoistoa. Nopea lataus perustuu litiumioniakun varauksen nostamiseen tavallista nopeammin. Näin soitin on käyttövalmis hetkessä ja musiikki voi soida taas.

 • Pieni, värikäs ja tyylikäs - ihan kuin koru

  Ota GoGEAR-soitin mukaasi ja saat musiikin parhaat puolet esiin. MP3-soitin on pieni, pyöreä ja tyylikäs – nimensä veroinen. Siinä on kiinteä pidike ja runsaasti värivaihtoehtoja. Voit kiinnittää sen laukkuun tai vaatteisiin kuin korun, ja se pysyy käden ulottuvilla.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA).
 • Tallennuskapasiteetti on laskettu neljä minuuttia kestävien kappaleiden mukaan ja nopeudella 64 kbps (WMA) tai 128 kbps (MP3).
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita