Massamuistisoitin/videolaite

  Massamuistisoitin/videolaite

  Katsele videoita liikkuessasi

  Uppoudu elokuviin, musiikkiin ja valokuviin Philipsin Flash-ääni- ja videosoittimella, jossa on 3,5 tuuman LCD-näyttö. Nauti videoista, joita sinulla on PC:ssäsi tai jotka olet hankkinut Internetistä. Anna soida sisäänrakennetuista kaiuttimista! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

GoGEAR Massamuistisoitin/videolaite

Katsele videoita liikkuessasi

MP3, WMA , valokuvat ja videot

 • Kuuntele MP3- ja WMA-musiikkia sekä FM-radiota

  Kuuntele MP3- ja WMA-musiikkia sekä FM-radiota

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista kannettavassa laitteessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleet laillisilta internetin musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi kappaleet MP3- tai WMA-tiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi. Lisää musiikkia saat FM-radiolla, johon voi tallentaa jopa 20 radiokanavaa.

 • Nauti WMV-videoista, jotka olet ostanut Internetistä tai jotka ovat tietokoneessa

  Nauti WMV-videoista, jotka olet ostanut Internetistä tai jotka ovat tietokoneessa

  GoGear-soitin tukee Microsoftin suosittua WMV-tiedostomuotoa sekä DRM (Digital Rights Management) -tekniikkaa, joka suojaa internetistä ostettuja tai vuokrattuja videoita. Siirrä sisältö GoGeariin WMP11-ohjelmalla ja katso videoleikkeitä missä tahansa.

 • Lataa suoraan tietokoneeltasi USB:n kautta

  Lataa suoraan tietokoneeltasi USB:n kautta

  Lataa GoGear-soittimen akku nopeasti ja helposti tietokoneesta USB-liitännän kautta. Liitä soitin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla kaapelilla ja seuraa ohjeita. Soitin latautuu tietokoneesta saamallaan virralla nopeasti. Erillistä laturia ei tarvita.

 • SuperScroll™-selauksella löydät etsimäsi nopeasti ja helposti

  SuperScroll™-selauksella löydät etsimäsi nopeasti ja helposti

  Kaksitoimisten hakupainikkeiden avulla löydät kappaleet helposti, kun selaat suuria tietomääriä. Voit selata soittolistan kappaleet tai videot läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kohtaan nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta voimakkaammin.

 • Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

  Pienikokoinen, vaatteisiin kiinnitettävä ja helposti kannettava

  Kätevästi kannettava Philips GoGear -soitin on valmis käyttöön. Kevyen ja kompaktin laitteen äänentoisto on vertaansa vailla. Viihdettä ei ole koskaan ollut näin helppo ottaa mukaan.

 • 3,5” LCD-värinäyttö mukavaan katseluun

  3,5” LCD-värinäyttö mukavaan katseluun
Näytä kaikki tekniset tiedot
 • 1 Gt = miljardi tavua. Käytettävissä oleva tallennuskapasiteetti on pienempi.
 • Ladattavilla akuilla on vain tietty määrä latauskertoja ja ne on lopulta vaihdettava. Akun käyttöikä ja latauskertojen määrä vaihtelee käytön ja asetusten mukaan.
 • Windows Media ja Windows-logo ovat Microsoft Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa.
 • Todellinen siirtonopeus saattaa vaihdella käyttöjärjestelmän ja ohjelmiston määritysten mukaan.
 • Tukee WMA DRM10 -yhteensop. palveluiden lataamista ja tilaamista

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita