Flash Audio -soitin

  PlaysForSure

  Flash Audio -soitin

  Helppokäyttöinen ohjaus

  Todella tyylikkään ja helppokäyttöisen 2 Gt:n* GoGear SA9200-mikrojukeboksin SuperScroll-selauksen ansiosta voit nauttia MP3- ja WMA-musiikista ja kuvista todella kätevästi. PlaysForSure-ohjelma takaa, että GoGear-soittimesi toimii Windows XP -käyttöjärjestelmän kanssa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Helppokäyttöinen ohjaus

 • MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  MP3- ja WMA-tiedostojen toisto

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista GoGear-soittimessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleita Internetin laillisilta musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi parhaat palat MP3- tai WMA-musiikkitiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi.

 • Nopea haku hipaisupainikkeen SuperScroll-selauksella

  Selaa läpi satoja kappaleita helposti ja nopeasti. Selauspainike tunnistaa sormen liikkeet hipaisupainikkeella ja sovittaa valikko- tai kappalehaun nopeuden sen mukaan. Suurennettu aakkonen auttaa sinua paikantamaan sijaintisi valikossa, kun haet kappaleita ja esittäjiä, joten osaat tarkasti arvioida, milloin nostaa sormi hipaisupainikkeelta.

Näytä kaikki tekniset tiedot
 • Vältä laitteen käyttämistä pitkään yli 85 desibelin voimakkuudella, sillä se voi vaurioittaa kuuloa.

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita