Massamuistisoitin/videolaite

  Massamuistisoitin/videolaite

  Helppokäyttöinen ohjaus

  Valmistaudu täydelliseen viihdekokemukseen Philipsin digitaalisella Streamium SA9325 -audio-videosoittimella. Suuri ja selkeä näyttö, intuitiivinen käyttöliittymä ja SuperScroll-selaus hipaisupainikkeella helpottavat kaikkien musiikki-, video- ja valokuvatiedostojen toistamista. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Streamium Massamuistisoitin/videolaite

Helppokäyttöinen ohjaus

Jopa 1 000 kappaletta, 500 valokuvaa tai 8 tuntia videoita

 • Kuuntele MP3- ja WMA-musiikkia sekä FM-radiota

  Kuuntele MP3- ja WMA-musiikkia sekä FM-radiota

  Äänenpakkaustekniikka mahdollistaa suurten musiikkitiedostojen pakkaamisen 10 kertaa pienempään kokoon ilman, että äänenlaatu merkittävästi heikkenee. MP3 ja WMA ovat ne pakkausformaatit, joiden ansiosta voit nauttia digitaalisesta musiikista kannettavassa laitteessa. Lataa MP3- tai WMA-kappaleet laillisilta internetin musiikkisivuilta tai muunna CD-levyjesi kappaleet MP3- tai WMA-tiedostoiksi ja siirrä ne laitteeseesi. Lisää musiikkia saat FM-radiolla, johon voi tallentaa jopa 20 radiokanavaa.

 • Voit nauttia musiikista jopa 25 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia

  Voit nauttia musiikista jopa 25 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia

  Philips tarjoaa rajoittamattomasti viihdettä. GoGEAR MP4 -videosoittimessa on pienikokoinen kiinteä akku, jossa riittää virtaa pitkään. Voit nauttia musiikista jopa 25 tuntia tai videokuvasta 4 tuntia yhdellä latauksella. Liitä virtajohto ja soitin latautuu - mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa.

 • Lataa suoraan tietokoneeltasi USB:n kautta

  Lataa suoraan tietokoneeltasi USB:n kautta

  Lataa GoGear-soittimen akku nopeasti ja helposti tietokoneesta USB-liitännän kautta. Liitä soitin tietokoneeseen laitteen mukana toimitetulla kaapelilla ja seuraa ohjeita. Soitin latautuu tietokoneesta saamallaan virralla nopeasti. Erillistä laturia ei tarvita.

 • Toiston ohjaus kirjaston selaamisen aikana

  Toiston ohjaus kirjaston selaamisen aikana

  Haluatko ohjata MP3-laitteesi musiikin toistoa ja selata samalla mediakirjaston sisältöä? GoGear -soittimessa on mahdollista selata mediakirjaston tiedostoja jopa toiston aikana. Kun haluat keskeyttää toiston, jatkaa sitä tai ohittaa raidan, paina soittimen valikkopainiketta ja pieni toistovalikko tulee näkyviin näytön yläreunaan. Voit tehdä useita asioita samaan aikaan ilman loputonta selausta toistotilan ja mediakirjaston välisissä valikoissa.

 • Soittolistojen luonti ja poisto

  Soittolistojen luonti ja poisto

  Soittolistatoiminnon avulla voit luoda soittolistoja GoGear-soittimeen kaikkialla. Poistotoiminnolla voit vastaavasti poistaa laitteesta mediaa, jota et halua enää säilyttää. Et tarvitse tietokonetta soittolistojen luomiseen ja poistamiseen. Voit kätevästi hallita musiikkikokoelmaasi suoraan GoGear-laitteesta milloin vain, missä vain.

 • SuperScroll™-selauksella löydät etsimäsi nopeasti ja helposti

  SuperScroll™-selauksella löydät etsimäsi nopeasti ja helposti

  Kaksitoimisten hakupainikkeiden avulla löydät kappaleet helposti, kun selaat suuria tietomääriä. Voit selata soittolistan kappaleet tai videot läpi yksi kerrallaan tai siirtyä haluamaasi kohtaan nopealla selauksella painamalla SuperScroll™-painiketta voimakkaammin.

 • Nauti WMV-videoista, jotka olet ostanut Internetistä tai jotka ovat tietokoneessa

  Nauti WMV-videoista, jotka olet ostanut Internetistä tai jotka ovat tietokoneessa

  GoGear-soitin tukee Microsoftin suosittua WMV-tiedostomuotoa sekä DRM (Digital Rights Management) -tekniikkaa, joka suojaa internetistä ostettuja tai vuokrattuja videoita. Siirrä sisältö GoGeariin WMP11-ohjelmalla ja katso videoleikkeitä missä tahansa.

 • Helppokäyttöiset kosketusherkät painikkeet

  Kosketusherkkien painikkeiden hipaisu riittää rekisteröimään valinnan. Painikkeita ei tarvitse enää painaa voimalla!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita