1
Ääni & video

Pronto

Kotiteatterin ohjauspaneeli

  Pronto

  Kotiteatterin ohjauspaneeli

  Vaivaton ohjaus yhdellä kädellä

  Edullinen ohjausjärjestelmä kaikille AV-laitteille – mukautettavissa omien ja perheesi tarpeiden mukaan.

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Vaivaton ohjaus yhdellä kädellä

 • Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Useiden laitteiden käyttö yhdellä painalluksella

  Helppo yhden painalluksen tekniikka mahdollistaa makrojen käyttämisen painikkeella useiden komentojen toteuttamisen. Makro yhdistää useita esiohjelmoituja komentoja yhteen painikkeeseen, joten pääset yhdellä painalluksella käyttämään useita eri toimintoja.

 • Kattava infrapunakoodien tietokanta useimmille laitteille ja merkeille

  Infrapunakoodien tietokannalla tarkoitetaan kaukosäätimen infrapunakoodikirjastoa. Eri signaaleita ei tarvitse tallentaa erikseen kaukosäätimeen ennen laitteiden käyttämistä. Voit valita tietokannasta hallittavien laitteiden infrapunakoodit ja hallita lähes kaikkia tällä hetkellä saatavana olevia audio- ja videojärjestelmiä niiden valmistajasta tai mallista riippumatta.

 • Kätevä toisen kaukosäätimen infrapunakoodin sieppaus

  Oppimistoiminnolla tarkoitetaan sitä, että kaukosäädin sieppaa ja tallentaa toisen laitteen infrapunasignaalit myöhempää käyttöä varten. Jos laitekoodeja ei ole ohjelmoitu käytönaikaiseen tietokantaan, koodit voidaan selvittää alkuperäisestä kaukosäätimestä yksinkertaisesti osoittamalla laitetta kaukosäätimellä.

 • Usein käytettävät toiminnot kätevästi käyttöön kiinteillä painikkeilla

  Tavallisimpia kaukosäätimen toimintoja, kuten äänenvoimakkuuden säätöä, kanavanvalintaa ja kohdistinselausta, voi käyttää suoraan ohjelmoitavista kiinteistä painikkeista.

 • Harmaassa LCD-näytössä helppokäyttöiset painikkeet näkyvät realistisesti

  Harmaasävyasetteluja voi muokata vapaasti, ja kosketusnäytöstä on helppo valita haluamansa painikkeet ja komennot.

 • Kaukosäätimen käyttöliittymää voi muokata laitteessa editoimalla

  Makrojen, viiveiden, ajastimien ja laitteiden hienosäädöt voi tehdä kaukosäätimessä, jotta voit varmistua kaukosäätimen toimivuudesta. Valitse asetusvalikosta haluamasi toiminto: nimike, lisäys, poisto ja siirto.

 • Tietokoneohjelmisto oman käyttöliittymän luontiin

  Pakettiin sisältyy tietokoneohjelmisto, jolla voit mukauttaa kaukosäätimesi käyttöliittymän. Voit esimerkiksi luoda omia näyttöjä ja määrittää yksilöllisen ulkoasun. Ohjelmiston asentamisen ja oman käyttöliittymän luomisen jälkeen voit ladata käyttöliittymän kaukosäätimeen RS232- tai USB-yhteyden avulla tai langattomasti.

 • LCD-näytön taustavalo on miellyttävä silmille pimeässä

  Taustavalo helpottaa nestekidenäytön tai numeronäppäimistön käyttöä pimeässä. Tavallisimmat taustavalaisutavat ovat LED-valo ja elektroluminesenssi (EL). LED-valaistun kaukosäätimen valo on yleensä keltainen tai vihreä, ja se palaa kirkkaasti mutta hieman epätasaisesti. EL-paneelin valaistus on puolestaan tasaisen sininen, valkoinen tai vihreä.

 • Digitaalinen kontrastinsäätöpainike selkeyttää näytön

  Kontrasti määrittää, kuinka "selkeä" LCD-näyttö on. Digitaalinen kontrastinsäätö on erikoissäädin, jonka avulla voit mukauttaa näytön visuaalista ilmettä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita