MultiLife

Akkulaturi

  MultiLife

  Akkulaturi

  Lataa 1 - 4 AA-akkua täyteen jopa 20 minuutissa

  Lataa AA- ja AAA-kokoiset NiMH-akut jopa 20 minuutissa. Laturi voi ladata samanaikaisesti 1 - 4 akkua. Turvaominaisuudet estävät liiallisen latauksen. Energiaa säästävä. Mukana 4 AA-kokoista 2450 mAh NiMH-akkua. Lataa kaikkia akkumerkkejä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Lataa 1 - 4 AA-akkua täyteen jopa 20 minuutissa

 • Tyylikäs, sulavalinjainen ja pienikokoinen

  Hienostuneen tyylikkään ja kompaktin muotoilun ansiosta laturi on nyt helppo ottaa matkalle mukaan ja käyttää missä tahansa.

 • Lataa AA-, AAA-akut samalla laturilla

  Laturi on suunniteltu lataamaan AA- ja AAA- akut.

 • Näet, milloin akut on ladattu täyteen

  Lataustilan ilmaisin ilmoittaa, kun akku on ladattu täyteen. Tämän toiminnon avulla voit suunnitella ajankäyttösi tarkemmin.

 • Kaikissa maissa toimiva verkkolaite

  Verkkolaite käyttää 100 - 240 V:n jännitettä. Laturia voi käyttää kaikkialla maailmassa maakohtaisen sovittimen kanssa.

 • Varmistaa, että akku asennetaan laturiin oikein

  Laturi on suunniteltu estämään akkujen latautuminen ja vahingoittuminen, jos ne asennetaan väärin päin. Tämän toiminnon ansiosta laturin käyttäminen on aina helppoa ja turvallista.

 • Estää akkuja ylilatautumasta

  Sensori tunnistaa, kun akut ovat latautuneet täyteen ja siirtyy hoitolataukseen, joka pitää akut täyteen ladattuna ja aina käyttövalmiina. Ylilataussuoja pidentää akkujen käyttöikää estämällä ylilatauksesta aiheutuvat vahingot.

 • Kiinteä ajastin suojaa akkuja ylilatautumiselta

  Kiinteä turva-ajastin sammuttaa laturin, kun akut ovat latautuneet täyteen. Tämä pidentää akkujen käyttöikää ja estää niitä vahingoittumasta ylilatautumisen vuoksi.

 • Pidä akut aina käyttövalmiina

  Ladattavien akkujen varaus purkautuu itsestään ajan myötä. Automaattisesti alkava hoitolataus pitää akut täyteen ladattuna ja käyttövalmiina, kun ne säilytetään virtalähteeseen kytketyssä laturissa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita