Bluetooth-kuuloke

  Bluetooth

  Bluetooth-kuuloke

  Puhu tyylikkäästi - Bluetooth ja handsfree

  Pidä kätesi ja korvasi vapaana puhuessasi! Nauti huomaamattomasta ja mukavasta Bluetooth-yhteydestä. Säädettävän ja irrotettavan niskasangan ansiosta voit käyttää kuuloketta joko pidikkeen tai kaulahihnan avulla.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Puhu tyylikkäästi - Bluetooth ja handsfree

Käytä kaulahihnaa tai kiinnitä pidikkeellä vaatteisiin

 • 3 vaihdettavaa kumista korvasuojusta takaavat täydellisen istuvuuden

  3 vaihdettavaa kumista korvasuojusta takaavat täydellisen istuvuuden

  Voit valita 3 vaihdettavasta korvasuojuksesta. Koot vaihtelevat pienestä suureen, joten kaikenkokoisille korville löytyy varmasti sopiva.

 • Langaton puhelujen hallinta

  Hallitse puheluja käyttämättä matkapuhelinta. Voit ottaa vastaan tai hylätä puheluita sekä tehdä äänivalintoja ja uudelleenvalintoja. Puhelimesi täytyy tukea äänivalintaa ja uudelleenvalintaa.

 • Bluetooth HSP/HFP-yhteensopiva - yleinen

  Bluetooth on langatonta tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen standardi, joten eri valmistajien Bluetooth-laitteet ovat yhteensopivia yhteisten profiilien avulla. Bluetooth-profiilit HSP (Handset Profile) ja HFP (Handsfree Profile) ovat tyypillisessä Bluetooth-kuulokkeiden käytössä vaadittavia profiileja. Jos matkapuhelimesi on HSP- tai HFP-yhteensopiva (kuten lähes kaikki Bluetooth-yhteensopivat puhelimet), tämä kuuloke toimii puhelimesi kanssa. Bluetooth-merkki ja -logo ovat Bluetooth SIG Inc:n omaisuutta, ja Koninklijke Philips Electronics N.V.:llä on niihin käyttöoikeus.

 • Kaksi käyttötyyliä: kaulahihna tai pidike

  Voit joko kiinnittää tuotteen vaatteisiisi pidikkeellä tai käyttää sitä kaulan ympärillä. Molemmat käyttötyylit ovat huomaamattomia, tyylikkäitä ja mukavia. Valitse käyttötyyli omien mieltymystesi ja tilanteen mukaan.

 • Langattomat handsfree-puhelut Bluetooth-tekniikan avulla

  Matkapuhelimen käyttäminen ilman kuulokkeita voi olla hankalaa ja vaarallista. Ajon aikana se on jopa laitonta. Langallisten handsfree-laitteiden käyttö on epämukavaa. Bluetooth-kuulokkeissa johto on korvattu lyhyen matkan langattomalla Bluetooth-yhteydellä, joten kätesi ovat vapaat eikä johto rajoita liikkumistasi.Koska päätäsi lähellä oleva lähetetty energia on vähäisempää kuin matkapuhelimesi lähettämä energia, Bluetooth myös vähentää matkapuhelinsäteilyn mahdollisia riskejä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita