Bluetooth®-monokuulokkeet

  Bluetooth®-monokuulokkeet

  Kuulokkeet suoralla USB-latauksella

  Enää et tarvitse mukaan taas yhtä sovitinta tai kaapelia, kun voit ladata kuulokkeet suoraan mistä tahansa USB-portista. Pehmeiden korvatyynyjen ansiosta unohdat käyttäväsi kuulokkeita. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Kuulokkeet suoralla USB-latauksella

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Bluetooth®-monokuulokkeet

Nappikuuloke, Musta SHB1400/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Kuulokkeet suoralla USB-latauksella

 • Lataa kätevästi USB-liitännässä

  Lataa kätevästi USB-liitännässä

  Kuulokkeissa on kiinteä USB-liitin, joten voit ladata sen kätevästi USB-liitännässä (kuten tietokoneessa tai USB-laturissa). Ei sovitinta, ei kaapeleita, ei ongelmaa.

 • Pehmeä, ergonominen korvatyyny takaa mukavan käytön koko päiväksi.

  Pehmeä, ergonominen korvatyyny takaa mukavan käytön koko päiväksi.

  Kuulokkeissa on pehmeät, ergonomisesti muotoillut korvatyynyt. Kuulokkeiden keveyden lisäksi tämä takaa hyvän istuvuuden ja miellyttävyyden pitkäaikaisessakin käytössä.

 • Selkeät, kaiuttomat puhelut

  Kuulokkeiden herkkä mikrofoni ja älykäs akustinen muotoilu takaavat selkeät, kaiuttomat puhelut.

 • Langattomat handsfree-puhelut Bluetooth-tekniikan avulla

  Matkapuhelimen käyttäminen ilman kuulokkeita voi olla hankalaa ja vaarallista. Ajon aikana se on jopa laitonta. Langallisten handsfree-laitteiden käyttö on epämukavaa. Bluetooth-kuulokkeissa johto on korvattu lyhyen matkan langattomalla Bluetooth-yhteydellä, joten kätesi ovat vapaat eikä johto rajoita liikkumistasi.Koska päätäsi lähellä oleva lähetetty energia on vähäisempää kuin matkapuhelimesi lähettämä energia, Bluetooth myös vähentää matkapuhelinsäteilyn mahdollisia riskejä.

 • Langaton puhelujen hallinta

  Hallitse puheluja käyttämättä matkapuhelinta. Voit ottaa vastaan tai hylätä puheluita sekä tehdä äänivalintoja ja uudelleenvalintoja. Puhelimesi täytyy tukea äänivalintaa ja uudelleenvalintaa.

 • Bluetooth HSP/HFP-yhteensopiva - yleinen

  Bluetooth on langatonta tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen standardi, joten eri valmistajien Bluetooth-laitteet ovat yhteensopivia yhteisten profiilien avulla. Bluetooth-profiilit HSP (Handset Profile) ja HFP (Handsfree Profile) ovat tyypillisessä Bluetooth-kuulokkeiden käytössä vaadittavia profiileja. Jos matkapuhelimesi on HSP- tai HFP-yhteensopiva (kuten lähes kaikki Bluetooth-yhteensopivat puhelimet), tämä kuuloke toimii puhelimesi kanssa. Bluetooth-merkki ja -logo ovat Bluetooth SIG Inc:n omaisuutta, ja Koninklijke Philips Electronics N.V.:llä on niihin käyttöoikeus.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita