Bluetooth-kuuloke

  Bluetooth-kuuloke

  Selkeät puhelut kahden melua vaimentavan mikrofonin ansiosta

  Puhelut ja musiikin kuuntelu, äänihälytys ja usean laitteen samanaikainen tuki Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Selkeät puhelut kahden melua vaimentavan mikrofonin ansiosta

 • Bluetooth HSP/HFP-yhteensopiva - yleinen

  Bluetooth on langatonta tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen standardi, joten eri valmistajien Bluetooth-laitteet ovat yhteensopivia yhteisten profiilien avulla. Bluetooth-profiilit HSP (Handset Profile) ja HFP (Handsfree Profile) ovat tyypillisessä Bluetooth-kuulokkeiden käytössä vaadittavia profiileja. Jos matkapuhelimesi on HSP- tai HFP-yhteensopiva (kuten lähes kaikki Bluetooth-yhteensopivat puhelimet), tämä kuuloke toimii puhelimesi kanssa. Bluetooth-merkki ja -logo ovat Bluetooth SIG Inc:n omaisuutta, ja Koninklijke Philips Electronics N.V.:llä on niihin käyttöoikeus.

 • Langaton puhelujen hallinta

  Hallitse puheluja käyttämättä matkapuhelinta. Voit ottaa vastaan tai hylätä puheluita sekä tehdä äänivalintoja ja uudelleenvalintoja. Puhelimesi täytyy tukea äänivalintaa ja uudelleenvalintaa.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-yhteensopiva)

  Tämä Philips-laite tukee täysin Bluetooth Stereo (A2DP) -ominaisuutta. A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) -yhteensopivuuden ansiosta näillä kuulokkeilla voi vastaanottaa stereomusiikkia kaikista A2DP-yhteensopivista Bluetooth-laitteista. Voit siis käyttää tätä kuulokkeita kaikkien yhteensopivien, A2DP-toimintoa tukevien laitteiden, kuten matkapuhelinten, tietokoneiden, Bluetooth-sovitinten ja MP3-soitinten kanssa.

 • Selkeät, kaiuttomat puhelut

  Kuulokkeiden herkkä mikrofoni ja älykäs akustinen muotoilu takaavat selkeät, kaiuttomat puhelut.

 • Ergonominen korvasanka

  Voit säätää ergonomisen korvasangan korvaasi sopivaksi. Tämä lisää mukavuutta ja varmistaa, että korvasanka pysyy paikallaan. Korvasangan voi sovittaa sekä vasempaan että oikeaan korvaan sopivaksi.

 • Langattomat handsfree-puhelut Bluetooth-tekniikan avulla

  Matkapuhelimen käyttäminen ilman kuulokkeita voi olla hankalaa ja vaarallista. Ajon aikana se on jopa laitonta. Langallisten handsfree-laitteiden käyttö on epämukavaa. Bluetooth-kuulokkeissa johto on korvattu lyhyen matkan langattomalla Bluetooth-yhteydellä, joten kätesi ovat vapaat eikä johto rajoita liikkumistasi.Koska päätäsi lähellä oleva lähetetty energia on vähäisempää kuin matkapuhelimesi lähettämä energia, Bluetooth myös vähentää matkapuhelinsäteilyn mahdollisia riskejä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita