1
Kuulokkeet

Bluetooth-stereokuulokkeet

  Bluetooth

  Bluetooth-stereokuulokkeet

  Olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi

  Langatonta stereomusiikkia ja saumaton siirto puheluihin. Ääni on voimakas ja luonnollinen kiinteän digitaalisen FullSound-äänenparannuksen ansiosta. Säädettävä OptiFit-muotoilu takaa mukavan käytön.

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi

Langatonta stereomusiikkia ja saumaton siirto puheluihin. Ääni on voimakas ja luonnollinen kiinteän digitaalisen FullSound-äänenparannuksen ansiosta. Säädettävä OptiFit-muotoilu takaa mukavan käytön.

Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi

Bluetooth-stereokuulokkeet ja handsfree

 • FullSound parantaa äänenlaatua

  Mitä on musiikki ilman sielua ja sydäntä? Digitaalisen musiikin äänittämisen ja pakkaamisen aikana elävästä musiikista katoaa yksityiskohtia ja dynamiikkaa. FullSound on älykäs algoritmi, joka toimii kuulokkeissa olevassa sirussa. Se parantaa musiikin laatua ja palauttaa musiikin alkuperäisen dynamiikan, stereovaikutelman, basson ja diskantin paljastaen ennenkuulumattomia yksityiskohtia ilman säröä. FullSound on heti käytössä, mutta voidaan kytkeä pois ja palauttaa uudelleen.

 • Bluetooth Stereo (A2DP-yhteensopiva)

  Tämä Philips-laite tukee täysin Bluetooth Stereo (A2DP) -ominaisuutta. A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) -yhteensopivuuden ansiosta näillä kuulokkeilla voi vastaanottaa stereomusiikkia kaikista A2DP-yhteensopivista Bluetooth-laitteista. Voit siis käyttää tätä kuulokkeita kaikkien yhteensopivien, A2DP-toimintoa tukevien laitteiden, kuten matkapuhelinten, tietokoneiden, Bluetooth-sovitinten ja MP3-soitinten kanssa.

 • Bluetooth HSP/HFP-yhteensopiva - yleinen

  Bluetooth on langatonta tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen standardi, joten eri valmistajien Bluetooth-laitteet ovat yhteensopivia yhteisten profiilien avulla. Bluetooth-profiilit HSP (Handset Profile) ja HFP (Handsfree Profile) ovat tyypillisessä Bluetooth-kuulokkeiden käytössä vaadittavia profiileja. Jos matkapuhelimesi on HSP- tai HFP-yhteensopiva (kuten lähes kaikki Bluetooth-yhteensopivat puhelimet), tämä kuuloke toimii puhelimesi kanssa. Bluetooth-merkki ja -logo ovat Bluetooth SIG Inc:n omaisuutta, ja Koninklijke Philips Electronics N.V.:llä on niihin käyttöoikeus.

 • OptiFit-niskasanka

  OptiFit-niskasangan ansiosta kuulokkeiden säätäminen onnistuu kätevästi myös käytön aikana, jotta saat kuulokkeen istumaan mukavasti ja itsellesi sopivasti. Joustava nivel ja pehmeät, säädettävät korvasangat sijoittavat kaiuttimet oikeaan kulmaan korvaasi nähden, mikä takaa täydellisen äänentoiston.

 • SwitchStream - olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi.

  SwitchStream-toiminnon ansiosta kuulet kuulokkeista soittoäänen, kun saat puhelun Bluetooth-yhteensopivaan puhelimeen. Voit vastata puheluun kuulokkeista ja palata kuuntelemaan musiikkia puhelun päätyttyä. Olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi.

 • Langaton musiikin säätö kuulokkeesta

  Kuulokkeiden musiikinsäätöpainikkeiden avulla voit muuttaa yhteensopivan puhelimesta, MP3-soittimesta tai tietokoneesta tulevan musiikin säätöjä (AVRCP - Audio Video Remote Control Profile). Siirry ketterästi suosikkikappaleeseen tai keskeytä musiikki keskustelun ajaksi - yhdellä painikkeella, joka on vain kädenojennuksen päässä.

 • Langaton puhelujen hallinta

  Hallitse puheluja käyttämättä matkapuhelinta. Voit ottaa vastaan tai hylätä puheluita sekä tehdä äänivalintoja ja uudelleenvalintoja. Puhelimesi täytyy tukea äänivalintaa ja uudelleenvalintaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita