Bluetooth-stereokuulokkeet

  Bluetooth-stereokuulokkeet

  Tehokasta langatonta äänentoistoa

  Kuuntele musiikkia ja hallitse puheluita langattomasti erittäin mukavilla Philips SHB7000 -kuulokkeilla. Bluetooth-yhteys, tehokkaat 40 mm:n neodyymielementi ja pehmeät korvatyynyt takaavat täydellinen käyttömukavuuden missä tahansa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Bluetooth-stereokuulokkeet

Korvat peittävät, Valkoinen SHB7000WT/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Tehokasta langatonta äänentoistoa

erinomainen kohinanvaimennus

 • 40 mm:n neodyymielementit takaavat kirkkaan diskantin ja syvän basson

  40 mm:n neodyymielementit takaavat kirkkaan diskantin ja syvän basson

  Etsikö kuulokkeita, jotka toistavat äänet tarkkoina ja yksityiskohtaisina? Valitse nämä pienikokoiset kuulokkeet, joiden 40 mm:n neodyymielementtien tehokas magneettikenttä takaa tarkat lauluäänet ja syvät bassosävyt. Lempimusiikkisi ei ole koskaan kuulostanut näin hyvältä!

 • Pehmeät nahkatyynyt parantavat käyttömukavuutta

  Pehmeät nahkatyynyt parantavat käyttömukavuutta

  Philips-kuulokkeiden mukana toimitetaan korvat peittävät pehmeät nahkatyynyt, jotka mukautuvat miellyttävästi korviesi muotoihin. Kuulokkeita on nahkatyynyjen ansiosta mukava käyttää, mutta ne myös sulkevat pois häiritsevät taustaäänet lähes kokonaan. Voit nauttia musiikista tuntikausia ilman häiriöitä.

 • Musiikin ja puheluiden hallinta Bluetooth-laitteella

  Musiikin ja puheluiden hallinta Bluetooth-laitteella

  Bluetooth on verraton apuväline, kun haluat kuunnella musiikkia ja hoitaa puheluita ilman johtojen aiheuttamaa vaivaa! Voit nauttia lempimusiikistasi muodostamalla pariliitoksen Philips-kuulokkeiden ja Bluetooth-yhteensopivan älypuhelimen tai tablet-laitteen välille. Napauttamalla kuulokkeita voit säätää musiikin äänenvoimakkuutta ja keskeyttää musiikintoiston puheluita varten.

 • Kohinaa vaimentavat korvatyynyt antavat sinun keskittyä musiikkiin

  Kohinaa vaimentavat korvatyynyt antavat sinun keskittyä musiikkiin
 • Bluetooth tai johdollinen – valitse itsellesi sopivin!

  Valitse käyttötilanteen mukaan langaton Bluetooth-yhteys tai 3,5 mm:n liitäntä musiikintoistoa varten. Tee pariliitos Bluetooth-yhteensopivaan laitteeseen ja nauti kristallinkirkkaasta äänentoistosta tai kytke kaapeli 3,5 mm:n liitäntään ja uppoudu täyteläiseen musiikkielämykseen.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita