Bluetooth-stereokuulokkeet

  Bluetooth

  Bluetooth-stereokuulokkeet

  Olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi

  Nauti musiikin suoratoistosta langattomasti Bluetooth-yhteensopivalla puhelimella tai tietokoneella ja koe digitaalinen äänenlaatu tehokkailla neodyymikaiuttimilla. SwitchStream-toiminnon ansiosta siirtyminen musiikinkuuntelun ja puheluiden välillä onnistuu katkottomasti yhdellä painikkeella.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi

Bluetooth-stereokuulokkeet ja handsfree

 • Bluetooth HSP/HFP-yhteensopiva - yleinen

  Bluetooth on langatonta tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen standardi, joten eri valmistajien Bluetooth-laitteet ovat yhteensopivia yhteisten profiilien avulla. Bluetooth-profiilit HSP (Handset Profile) ja HFP (Handsfree Profile) ovat tyypillisessä Bluetooth-kuulokkeiden käytössä vaadittavia profiileja. Jos matkapuhelimesi on HSP- tai HFP-yhteensopiva (kuten lähes kaikki Bluetooth-yhteensopivat puhelimet), tämä kuuloke toimii puhelimesi kanssa. Bluetooth-merkki ja -logo ovat Bluetooth SIG Inc:n omaisuutta, ja Koninklijke Philips Electronics N.V.:llä on niihin käyttöoikeus.

 • Bluetooth Stereo (A2DP-yhteensopiva)

  Tämä Philips-laite tukee täysin Bluetooth Stereo (A2DP) -ominaisuutta. A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) -yhteensopivuuden ansiosta näillä kuulokkeilla voi vastaanottaa stereomusiikkia kaikista A2DP-yhteensopivista Bluetooth-laitteista. Voit siis käyttää tätä kuulokkeita kaikkien yhteensopivien, A2DP-toimintoa tukevien laitteiden, kuten matkapuhelinten, tietokoneiden, Bluetooth-sovitinten ja MP3-soitinten kanssa.

 • Bluetooth-stereolaitteissa on digitaalinen äänenlaatu

  Ääni siirtyy digitaalisena langattomasti signaalina ja se muunnetaan analogiseksi signaaliksi vasta laitteessa. Tämän ansiosta häiriöäänet vaikuttavat äänenlaatuun vähemmän kuin analogisessa tekniikassa. Äänentoisto on siis mahdollisimman lähellä alkuperäistä tallennetta ja äänilähdettä.

 • SwitchStream - olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi.

  SwitchStream-toiminnon ansiosta kuulet kuulokkeista soittoäänen, kun saat puhelun Bluetooth-yhteensopivaan puhelimeen. Voit vastata puheluun kuulokkeista ja palata kuuntelemaan musiikkia puhelun päätyttyä. Olet aina tavoitettavissa, vaikka musiikki soi.

 • Langaton musiikin säätö kuulokkeesta

  Kuulokkeiden musiikinsäätöpainikkeiden avulla voit muuttaa yhteensopivan puhelimesta, MP3-soittimesta tai tietokoneesta tulevan musiikin säätöjä (AVRCP - Audio Video Remote Control Profile). Siirry ketterästi suosikkikappaleeseen tai keskeytä musiikki keskustelun ajaksi - yhdellä painikkeella, joka on vain kädenojennuksen päässä.

 • Langaton puhelujen hallinta

  Hallitse puheluja käyttämättä matkapuhelinta. Voit ottaa vastaan tai hylätä puheluita sekä tehdä äänivalintoja ja uudelleenvalintoja. Puhelimesi täytyy tukea äänivalintaa ja uudelleenvalintaa.

 • TailorMate-kuuloketekniikka - valitse tyylisi

  TailorMate-kuuloketekniikan ansiosta voit käyttää kaulariipuksen kanssa mitä tahansa tyyliisi sopivia, 3,5 mm:n liittimellä varustettuja kuulokkeita.

 • Neodyymimagneetti parantaa bassoäänen laatua ja herkkyyttä

  Neodyymi vahvistaa magneettikenttää, jolloin puhekelan herkkyys, bassotoisto ja äänenlaatu paranevat.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita