Tapster

Bluetooth-stereokuulokkeet

  Bluetooth

  Tapster

  Bluetooth-stereokuulokkeet

  Kosketusohjattavat kuulokkeet

  Kosketus- ja liikeohjattavilla Philips Tapster Bluetooth -stereonappikuulokkeilla nautit musiikista ja soitat puheluita helposti. FullSound-tekniikka takaa erinomaisen äänenlaadun ja EverClear hyvin kuuluvat puhelut.

  Valitettavasti tämä tuote ei ole enää saatavilla

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kosketusohjattavat kuulokkeet

langattomiin puheluihin ja musiikin kuunteluun

 • Kosketus- ja liikeohjaus

  Hallitse kuulokkeita koskettamalla niiden pintaa - enää ei tarvitse etsiä pikkuisia painikkeita. Bluetooth-kuulokkeiden tunnistimet ja ohjelmisto havaitsevat ja tulkitsevat kaikki kosketukset, joten - esimerkiksi - kuulokkeen pinnan siveleminen säätää äänenvoimakkuutta, napautus vastaa puheluun ja kuulokkeen poistaminen siirtää aktiivisen puhelun puhelimeen.

 • FullSound parantaa äänenlaatua

  Mitä on musiikki ilman sielua ja sydäntä? Digitaalisen musiikin äänittämisen ja pakkaamisen aikana elävästä musiikista katoaa yksityiskohtia ja dynamiikkaa. FullSound on älykäs algoritmi, joka toimii kuulokkeissa olevassa sirussa. Se parantaa musiikin laatua ja palauttaa musiikin alkuperäisen dynamiikan, stereovaikutelman, basson ja diskantin paljastaen ennenkuulumattomia yksityiskohtia ilman säröä. FullSound on heti käytössä, mutta voidaan kytkeä pois ja palauttaa uudelleen.

 • EverClear-tekniikka selkiyttää puheluja

  Puhelut soitetaan usein meluisista ympäristöistä, jolloin keskustelujen seuraaminen on vaikeaa. Näissä kuulokkeissa Everclear-tekniikka suodattaa melun digitaalisesti, jolloin vastaanotetut ja lähetetyt äänisignaalit ovat selkeitä. Tekniikka tunnistaa äänekkäät ympäristöt ja säätää kuulokkeiden äänenvoimakkuuden sen mukaisesti.

 • Akustinen kulmasäätö takaa tarkan äänentoiston

  Ihmisen korvakäytävän perusteella tarkasti suunnitellun akustisen kulmasäädön ansiosta kuulokkeet mukautuvat kunkin kuuntelijan korvakäytävän mukaan. Ne tuovat äänen suoraan korvan sisään ja estävät lisäksi ympäristön äänten pääsyn korvaan, joten voit vähentää äänenvoimakkuutta normaalista.

 • Bluetooth HSP/HFP-yhteensopiva - yleinen

  Bluetooth on langatonta tekniikkaa. Bluetooth on maailmanlaajuinen standardi, joten eri valmistajien Bluetooth-laitteet ovat yhteensopivia yhteisten profiilien avulla. Bluetooth-profiilit HSP (Handset Profile) ja HFP (Handsfree Profile) ovat tyypillisessä Bluetooth-kuulokkeiden käytössä vaadittavia profiileja. Jos matkapuhelimesi on HSP- tai HFP-yhteensopiva (kuten lähes kaikki Bluetooth-yhteensopivat puhelimet), tämä kuuloke toimii puhelimesi kanssa. Bluetooth-merkki ja -logo ovat Bluetooth SIG Inc:n omaisuutta, ja Koninklijke Philips Electronics N.V.:llä on niihin käyttöoikeus.

 • Bluetooth® Stereo (A2DP-yhteensopiva)

  Tämä Philips-laite tukee täysin Bluetooth Stereo (A2DP) -ominaisuutta. A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) -yhteensopivuuden ansiosta näillä kuulokkeilla voi vastaanottaa stereomusiikkia kaikista A2DP-yhteensopivista Bluetooth-laitteista. Voit siis käyttää tätä kuulokkeita kaikkien yhteensopivien, A2DP-toimintoa tukevien laitteiden, kuten matkapuhelinten, tietokoneiden, Bluetooth-sovitinten ja MP3-soitinten kanssa.

 • Langaton puhelujen hallinta

  Hallitse puheluja käyttämättä matkapuhelinta. Voit ottaa vastaan tai hylätä puheluita sekä tehdä äänivalintoja ja uudelleenvalintoja. Puhelimesi täytyy tukea äänivalintaa ja uudelleenvalintaa.

 • Langattomat handsfree-puhelut Bluetooth-tekniikan avulla

  Matkapuhelimen käyttäminen ilman kuulokkeita voi olla hankalaa ja vaarallista. Ajon aikana se on jopa laitonta. Langallisten handsfree-laitteiden käyttö on epämukavaa. Bluetooth-kuulokkeissa johto on korvattu lyhyen matkan langattomalla Bluetooth-yhteydellä, joten kätesi ovat vapaat eikä johto rajoita liikkumistasi.Koska päätäsi lähellä oleva lähetetty energia on vähäisempää kuin matkapuhelimesi lähettämä energia, Bluetooth myös vähentää matkapuhelinsäteilyn mahdollisia riskejä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita