Langattomat HiFi-kuulokkeet

  Langattomat HiFi-kuulokkeet

  Täyteläistä langatonta musiikkia

  Selkeä digitaalinen tiedonsiirto, virheetön vastaanotto ja aito CD-äänentoisto tuottavat uskomattoman täyteläisen ja pehmeän äänen. Pannan säätyvä sisäsanka ja pehmeät korvatyynyt täydentävät hyvän äänentoiston.

 • Täyteläistä langatonta musiikkia

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Täyteläistä langatonta musiikkia

Toistaa jokaisen äänen

 • Pikalataustoiminto lataa kuulokkeen nopeasti

  Pikalataustoiminto lataa kuulokkeen nopeasti

  Älykäs ja nopea pikalataustoiminto lataa akun täyteen erittäin nopeasti. Sisäinen virtapiiri määrittää akussa jäljellä olevan virran määrän ja sovittaa tulojännitteen pikalataukseen sopivaksi sekä pidentää akun käyttöikää.

 • Säilytä vastaanotintasi näppärässä telakointiasemassa

  Säilytä vastaanotintasi näppärässä telakointiasemassa

  Telakointiasema on näppärä ja sopiva säilytyspaikka vastaanottimellesi, kun se ei ole käytössä, ja joissain malleissa se toimii myös laturina.

 • Kristallinkirkas (2,4 GHz) digitaalinen tiedonsiirto

  2,4 GHz:n digitaalisen tiedonsiirron ansiosta tietoja ei tarvitse pakata, eikä tietoja häviä lähettimen ja kuulokkeiden välillä. Tiedonsiirron lopuksi digitaaliset signaalit muunnetaan analogisiksi. Lopputuloksena syntyy huippuluokan äänenlaatu, pehmeä akustiikka ja minimaalinen signaalihäviö.

 • Luonnollinen CD-ääni antaa täydellisen musiikkinautinnon

  Monipuolinen digitaalinen tiedonsiirtotekniikka toistaa alkuperäiset äänet luonnollisina ja pakkaamattomina, mikä lisää CD-musiikkinautintoasi. Kuulet kaikki yksityiskohdat, ja äänentoisto on uskollista.

 • Kaksi antennia takaavat 360º vastaanoton

  Kahden antennin ansiosta ääni välittyy keskeytymättömänä antennin asennosta huolimatta. Kaksi erillistä antennia sijaitsevat kuulokkeiden oikeassa ja vasemmassa korvatyynyssä, mikä takaa katkeamattoman äänentoiston ja paremman liikkumisen vapauden.

 • Akustisesti viritetyt kaiuttimet tuottavat upean äänenlaadun

  Akustisesti viritetyt kaiuttimet tuottavat puhdasta, tasapainoista ääntä, ja sekä korkeat äänet että matalat bassoäänet toistuvat tarkasti ja selkeästi.

 • Itsestään säätyvä sisäsanka asettuu mukavasti

  Näiden Philips-kuulokkeiden sisäsanka asettuu automaattisesti pään mukaan, joten kuulokkeiden käyttäminen on aina mukavaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita