Nappikuulokkeet

  Nappikuulokkeet

  Täyteläinen bassotoisto

  Etuosan akustinen aukko takaa syvän bassotoiston ja akustinen kulmasäätö paremman kuuntelumukavuuden. Todella pehmeä kaulahihna sopii erinomaisesti kaikkien kompaktien soitinten kantamiseen.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Täyteläinen bassotoisto

Kaulahihnamalli takaa käyttömukavuuden

 • 15 millimetrin kaiutinelementtiä on erittäin mukava käyttää

  15 millimetrin kaiutinelementtiä on erittäin mukava käyttää

  Pientä viidentoista millimetrin kaiutinelementtiä on mukava käyttää, mutta sen koko riittää kuitenkin tuottamaan kirkkaan säröttömän äänen. Sopii täydellisesti kuulokkeen kaiutinelementiksi.

 • Kuulokkeen akustinen kulmasäätö takaa tarkan äänentoiston

  Kuulokkeen akustisen kulmasäädön suunnittelussa on otettu huomioon ihmisen korvakanavan muoto. Kaiuttimen ääniaallot ohjautuvat suoraan tärykalvoon, ja tuloksena on paras äänentoiston taso.

 • Korvatyynyt parantavat käyttömukavuutta ja bassotaajuuksien vastetta

  Näiden Philips-kuulokkeiden muotoillut ja huippumateriaalista valmistetut korvatyynyt sopivat täydellisesti korvaan. Ne vähentävät äänivuotoa ja parantavat bassoäänen toistoa. Korvatyynyt on muotoiltu siten, että ne sopivat täydellisesti korvan ympärille.

 • Irrota soitin helposti Twist & Release -pidikkeen avulla

  Kätevällä Twist & Release -pidikkeellä MP3-soittimen kiinnittäminen kaulahihnaan ja irrottaminen siitä sujuu helposti ja nopeasti. Voit irrottaa MP3-soittimen pidikettä kääntämällä.

 • Pehmeät kumisuojukset ohjaavat bassoäänet korvakäytävään

  Kuulokkeiden pidennetty kumisuojus ohjaa äänet suoraan korvakäytävään, jolloin bassoäänet kuulostavat jykevämmiltä ja entistäkin paremmilta.

 • Akustinen aukko ohjaa matalia taajuuksia niin, että bassotoisto on syvä ja voimakas

  Akustinen aukko on korvakappaleessa oleva pieni reikä, joka ohjaa matalia taajuuksia päästämällä ilmaa kaiuttimen läpi. Tuloksena on syvä ja puhdas bassotoisto.

 • Pika-avausmekanismin avulla hihnan irrottaa helposti

  Kaulahihnan turvamekanismilla varustettu kiinnitys aukeaa automaattisesti, kun MP3-soitinta vedetään voimakkaasti. Tämä on myös helppo tapa irrottaa kaulahihna soittimesta.

 • Liu'utettavat kiinnikkeet estävät johtojen sotkeentumisen

  Liu'utettavat kiinnikkeet pitävät johdot yhdessä turvallisesti, ilman sotkua tai solmuja. Keskellä olevalla kiinnikkeellä voi säätää kaulahihnan pituuden sopivaksi.

 • Todella pehmeän materiaalin ansiosta hihna on mukava käytössä

  Pehmeä hihna on kestävää puuvillaa, joka tuntuu erittäin mukavalta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita