Nappikuulokkeet

  Nappikuulokkeet

  Äänimaisema

  Philips SHE 9800 -kuulokkeet tuottavat erittäin laajan äänimaiseman sekä vaikuttavan äänenlaadun. Tarkasti viritetyt 13,5 mm:n ohjainyksiköt ja akustinen kulmansäätö takaavat erinomaisen äänentoiston.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Äänimaisema

Mestariluokan bassot ja äänimaisema tehokkailla kuulokkeilla

 • Erittäin pehmeät silikonikorvatyynyt istuvat hyvin korviisi

  Erittäin pehmeät silikonikorvatyynyt istuvat hyvin korviisi

  Näiden Philips-kuulokkeiden kolme erikokoista erittäin pehmeää silikonikorvatyynyä istuvat hyvin ja vaimentavat taustamelun painamatta korvia.

 • Kestävä Flexi-Grip vankkaan ja joustavaan liitäntään

  Kestävä Flexi-Grip vankkaan ja joustavaan liitäntään

  Kuulokkeiden rungon pehmeä Flexi-Grip-pintamateriaali parantaa kuulokkeiden suorituskykyä ja kestävyyttä. Se suojaa johdon liitäntää vioilta, joita voi syntyä, kun käyttäjä taivuttaa runkoa hiukan asettaessaan kuulokkeita paikoilleen tai ottaessaan niitä pois.

 • Äänimaiseman laajennusominaisuus tuottaa tilavan äänivaikutelman

  Äänimaiseman laajennusominaisuus muuttaa kuulokkeiden perinteistä rakennetta ja edistää tehokkaiden mikro-ohjainten toimintaa siten, että äänimaisema vaikuttaa tavallista laajemmalta.

 • Tehokkaat mikro-ohjaimet varmistavat laajan taajuusalueen

  Mikro-ohjaimet tuottavat erittäin syvän bassoäänen ja laajan dynaamisen alueen, jotka vapauttavat Ipod nanon koko potentiaalin.

 • Philips iLabin akustinen viritys tuottaa syvän ja tehokkaan äänen

  Philipsin iLab-virityksen ansiosta näiden kuulokkeiden laaja äänimaisema takaa unohtumattoman kuunteluelämyksen. iLab-tekniikka mahdollistaa matalien taajuuksien entistä tarkemman toiston ja tasapainottaa ja tarkentaa siten kuuntelukokemusta verrattuna perinteisiin kuulokkeisiin.

 • Akustinen kulmasäätö takaa tarkan äänentoiston

  Ihmisen korvakäytävän perusteella tarkasti suunnitellun akustisen kulmasäädön ansiosta kuulokkeet mukautuvat kunkin kuuntelijan korvakäytävän mukaan. Ne tuovat äänen suoraan korvan sisään ja estävät lisäksi ympäristön äänten pääsyn korvaan, joten voit vähentää äänenvoimakkuutta normaalista.

 • Luonnollinen istuvuus ergonomisen akustisen kulmasäädön ansiosta

  Ihmisen korvakäytävän perusteella tarkasti suunnitellun akustisen kulmasäädön ansiosta kuulokkeet mukautuvat kunkin kuuntelijan korvakäytävän mukaan. Ne sopivat korviisi luonnollisesti.

 • Kestävä kantopussi sisältää johdonhallintaratkaisun.

  Kestävästä materiaalista valmistettu tyylikäs kantopussi sisältää johtopidikkeen, johon johdon ja kuulokkeet voi keriä kätevästi. Se myös suojaa kuulokkeita, kun niitä ei käytetä.

 • Symmetriset johdot ovat samanpituiset johtosotkujen välttämiseksi

  Kuulokkeiden symmetriset johdot estävät johtosotkuja ja parantavat siten kuuntelukokemusta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita