Nappikuulokkeet

  Nappikuulokkeet

  Selkeä ja tarkka ääni

  Philips SHE9850 -kuulokkeet tuottavat ylivoimaisen puhtaan äänen. Niiden huippukaiuttimet, erikoisviritys ja akustinen kulmasäätö tuottavat erinomaisen selkeän, tarkan ja puhtaan äänen, jonka korkeat äänet ovat erittäin tarkkoja. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Selkeä ja tarkka ääni

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Selkeä ja tarkka ääni

Uskomattoman miellyttävät ja äänieristetyt

 • Erittäin pehmeät silikonikorvatyynyt istuvat hyvin korviisi

  Erittäin pehmeät silikonikorvatyynyt istuvat hyvin korviisi

  Näiden Philips-kuulokkeiden kolme erikokoista erittäin pehmeää silikonikorvatyynyä istuvat hyvin ja vaimentavat taustamelun painamatta korvia.

 • Laadukas metallirunko parantaa äänentoiston laatua.

  Laadukas metallirunko parantaa äänentoiston laatua.

  Näiden kuulokkeiden laadukas metallirunko suojaa kuulokkeita ylimääräiseltä tärinältä, mikä parantaa äänentoiston tarkkuutta sekä toistaa bassotaajuudet jykevästi ja keskitaajuudet ja korkeat taajuudet selkeästi.

 • Kestävä Flexi-Grip vankkaan ja joustavaan liitäntään

  Kestävä Flexi-Grip vankkaan ja joustavaan liitäntään

  Kuulokkeiden rungon pehmeä Flexi-Grip-pintamateriaali parantaa kuulokkeiden suorituskykyä ja kestävyyttä. Se suojaa johdon liitäntää vioilta, joita voi syntyä, kun käyttäjä taivuttaa runkoa hiukan asettaessaan kuulokkeita paikoilleen tai ottaessaan niitä pois.

 • Huippumuutin toistaa äänen tarkasti

  Vastaanottimen moottori sisältää käämin, metallisen u:n muotoisen ankkurin, magneettiparin sekä tangon ja kalvon. Sähkömagneettiset virtaukset muuttavat ankkurin napaisuutta ja liikuttavat tankoa ja kalvoa, mikä muodostaa äänen. Vastaanottimen osat on säädetty siten, että ne korostavat matalia taajuuksia ja korostavat korkeiden taajuuksien huippuja. Tuloksena on selkeä, tarkka ja puhdas ääni, jonka korkeat taajuudet korostuvat.

 • Hyvin istuva korvatyyny vaimentaa taustamelun

  Kuulokkeiden hyvin istuva korvatyyny yllättää erinomaisella taustamelun vaimennuksellaan.

 • Akustinen kulmasäätö takaa tarkan äänentoiston

  Ihmisen korvakäytävän perusteella tarkasti suunnitellun akustisen kulmasäädön ansiosta kuulokkeet mukautuvat kunkin kuuntelijan korvakäytävän mukaan. Ne tuovat äänen suoraan korvan sisään ja estävät lisäksi ympäristön äänten pääsyn korvaan, joten voit vähentää äänenvoimakkuutta normaalista.

 • Luonnollinen istuvuus ergonomisen akustisen kulmasäädön ansiosta

  Ihmisen korvakäytävän perusteella tarkasti suunnitellun akustisen kulmasäädön ansiosta kuulokkeet mukautuvat kunkin kuuntelijan korvakäytävän mukaan. Ne sopivat korviisi luonnollisesti.

 • Vaahtomuoviset korvatyynyt parantavat käyttömukavuutta ja istuvuutta

  Nämä hitaasti palautuvasta vaahtomuovista valmistetut korvatyynyt ovat mukava vaihtoehto kumisille korvasuojuksille. Vaahtomuovityynyt mukautuvat korvaan erinomaisesti, kun ne puristetaan kasaan sormilla ennen asettamista korvakäytävään. Kun kuuloketta pidetään paikallaan muutaman sekunnin ajan, vaahtomuovi palautuu hitaasti muotoonsa ja pysyy korvassa tiukasti.

 • Tyylikäs metallinen kantokotelo, johon johdot sopivat siististi

  Kompakti kantokotelo on valmistettu laadukkaasta metallista. Se sisältää johtopidikkeen, johon johdon ja kuulokkeet voi keriä kätevästi. Lisäksi se sisältää säilytystilaa vaahtomuovityynyille. Kotelon kova ulkokuori myös suojaa kuulokkeita, kun niitä ei käytetä.

 • Symmetriset johdot ovat samanpituiset johtosotkujen välttämiseksi

  Kuulokkeiden symmetriset johdot estävät johtosotkuja ja parantavat siten kuuntelukokemusta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita