Sankakuulokkeet

  Sankakuulokkeet

  Puhdas ääni

  Nauti puhtaan äänentoiston selkeistä korkeista äänistä, syvästä bassosta ja kohinanvaimennuksesta. Vahva polymeerisanka on erittäin joustava ja särkymätön. Pehmustettu ja itsestään säätyvä sisänauha hyväilee päätäsi.

 • Puhdas ääni

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Puhdas ääni

matkapuhelimessa

 • Bass Beat -ilma-aukkojen kautta kiertävä ilma parantaa äänenlaatua

  Bass Beat -ilma-aukkojen kautta kiertävä ilma parantaa äänenlaatua ja bassontoistoa.

 • Itsestään säätyvä sisäsanka

  Tavallisesti ulkona pidettäviä kuulokkeita säädetään liu'uttamalla pidennettävä kuulokesanka oikeaan paikkaan. Se voi olla vaivalloista, koska se on tehtävä lähes jokaisella käyttökerralla. Näiden kuulokkeiden käyttö on nopeampaa, koska niiden joustava sisäsanka säätyy automaattisesti pääsi muodon ja koon mukaan.

 • Joustava, kestävä kuulokesanka

  Ulkona pidettävien kuulokkeiden on kestettävä kolhuja ja kovaa käyttöä kaikissa tilanteissa. Kovia materiaaleja ei kuitenkaan ole mukava käyttää. Tämä kuulokesanka on valmistettu vahvasta polymeerista, joka on riittävän joustava, jotta sitä on mukava pitää. Sen voi jopa taittaa, eikä se murru tai muuta muotoaan.

 • Mikrofonille sopiva kaapelipituus

  Kuulokkeiden kaapelin pituus on suunniteltu poimimaan kuulokeliitännän mikrofonin äänen parhaalla mahdollisella tavalla. Se optimoi myös kuulokkeiden kaapelin kokonaispituuden kuulokeliitännän kanssa. Kuulokkeiden liittimet mahdollistavat tavallisten kuulokkeiden (ilman mikrofonia ja tavallisella 3,5 mm:n kuulokeliitännällä) käyttämisen matkapuhelimen kanssa. Ne toimitetaan usein matkapuhelimien kanssa, mutta ne voidaan ostaa myös erikseen. Philips SHH1XXX -kuulokeliittimet ovat saatavilla useimpiin matkapuhelinmerkkeihin. Sen pituus matkapuhelimesta on myös suunniteltu optimaaliseksi.

 • Laadukas kohinanvaimennus ja erinomainen ääni hiljaisellakin äänellä.

  Sinun ei enää tarvitse nostaa kuuluvuutta meluisassa ympäristössä. Kuulokkeen akustinen kulmasäätö ja täydellisesti istuvat nappikuulokkeet vähentävät taustahälyä merkittävästi. Äänenlaatu pysyy korkeana myös hiljaisemmalla äänenvoimakkuudella, ja akun käyttöaika pitenee.

 • Toispuolinen johto vähentää johtojen sotkeutumista

  Johto on kätevästi yhdistetty vain yhdeltä puolelta, joten johto ei sotkeudu ja kelaaminen säilytystä varten on helppoa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita