iPhone-kuulokk., kauko-ohj. ja mikrof.

  Made for iPod

  iPhone-kuulokk., kauko-ohj. ja mikrof.

  Ihanan mukavat

  Pehmeiden, geelitäytteisten korvatyynyjen ja korvakäytävää mukailevan muotoilun ansiosta nämä kuulokkeet ovat täydellisen sopivia käytössä. Integroidulla kauko-ohjauksella ja mikrofonin säädöllä säilytät hallinnan käyttämättä iPhonen säätimiä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ihanan mukavat

iPhoneen

 • Kauko-ohjaus johdossa, sillä hallitset mikrofonia, äänenvoimakkuuutta ja puheluita

  Haluatko ohittaa kappaleen? Muuttaa äänenvoimakkuutta? Hyväksyä tai hylätä puhelun? Tallentaa ääniviestin? Kauko-ohjauksen hallinnassa ovat herkkä mikrofoni ja äänenvoimakkuus sekä puhelun hyväksymis- ja ohitustoiminnot. Sillä voi myös käynnistää puheohjauksen. Näillä kuulokkeilla hallitset iPhonea tai iPodia tai lukitset näytön helposti.

 • Ihanan mukava geelitäyte

  Mukavaksi muotoillut kuulokkeet ovat geelitäytteisen korvatyynyn sisällä. Pehmeät tyynyt muotoutuvat korvan mukaan. Ne ovat hetkessä uudet suosikkikuulokkeesi.

 • Tarkkaa äänentoistoa

  Ergonomisesti muotoiltu kuuloke toistaa äänen tarkasti suoraan korvaan. Täydellisesti istuva kuuloke estää ulkoiset hälyäänet ja takaa musiikin ja puhelujen puhtaan toiston.

 • Laadukas kohinanvaimennus ja erinomainen ääni hiljaisellakin äänellä.

  Sinun ei enää tarvitse nostaa kuuluvuutta meluisassa ympäristössä. Kuulokkeen akustinen kulmasäätö ja täydellisesti istuvat nappikuulokkeet vähentävät taustahälyä merkittävästi. Äänenlaatu pysyy korkeana myös hiljaisemmalla äänenvoimakkuudella, ja akun käyttöaika pitenee.

 • Kantokotelo suojaa kuulokkeitasi

  Tämä kotelo suojaa kuulokkeitasi ja estää johtoja sekoittumasta, kun et käytä kuulokkeita.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita