Sankakuulokkeet

  Sankakuulokkeet

  Dynaaminen basso

  Ota musiikki mukaasi kaikkialle. SHL3100:n 40 mm:n neodyymielementit ja 1 500 mW:n teho varmistavat syvät bassoäänet ja tarkan äänentoiston ilman häiriöitä. Korvakupuja voi kääntää 165 astetta, joten niitä on mukava käyttää. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sankakuulokkeet

DJ monitor -tyyli, Musta SHL3105BK/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Dynaaminen basso

DJ-tyyli

 • Litteäksi taittuva malli helpottaa mukana kuljettamista

  Litteäksi taittuva malli helpottaa mukana kuljettamista

  DJ-sankakuulokkeet on suunniteltu antamaan paras käyttökokemus liikkeellä ollessasi, ja niinpä ne voidaan taittaa kokoon ja kuljettaa ja säilyttää helposti. Älykkään muotoilun ja tarkkaan valittujen osien, esimerkiksi huolellisesti koottujen saranoiden, ansiosta kuulokkeita kaikkine osineen on helppo käsitellä. SHL3100-malli voidaan taittaa litteäksi, ja tuotesarjan vaativammat mallit, SHL3200 ja 3300, sitäkin pienempään tilaan.

 • 40 mm:n neodyymikaiuttimet antavat vaikuttavan bassoäänen

  40 mm:n neodyymikaiuttimet antavat vaikuttavan bassoäänen

  Neodyymielementit tuottavat erinomaisen taajuusvasteen, joka antaa kuulaat korkeat äänet ja vaivattomasti kasvavan, jäsentyneen bassoäänen. Äänen erottelu on huomattavan puhdasta, joten kuulet jokaisen soinnun täsmälleen oikeaan aikaan – voit miksata kappaleita ammattimaisesti tai uppoutua nauttimaan suosikkikappaleistasi kaikkialla missä liikut.

 • Leveä ja kevyt vaahtomuovipehmusteinen kuulokesanka, jota on mukava käyttää

  Leveä ja kevyt vaahtomuovipehmusteinen kuulokesanka, jota on mukava käyttää

  Jokainen näiden kuulokkeiden ominaisuus on käyttömukavuuden synonyymi - ergonominen muotoilu, kevyt rakenne ja ensiluokkaiset materiaalit. Poikkeuksellisen mukavat kuulokkeet mahdollistavat täyden musiikkinautinnon myös tehokäytössä.

 • Korvakappaleet kääntyvät 165 astetta mahdollistaen joustavan kuuntelun

  Korvakappaleet kääntyvät 165 astetta mahdollistaen joustavan kuuntelun

  Ammatti-DJ:lle suunniteltujen kuulokkeiden korvakappaleet kääntyvät 165 astetta mahdollistaen kuuntelemisen ja kappaleiden miksaamisen samaan aikaan. Kääntymisominaisuudesta on iloa myös vapaa-ajan käytössä silloin, kun ympäristön äänet vaativat väliaikaista huomiota.

 • Pehmeät, halkaisijaltaan 85 mm:n pehmustetyynyt parantavat mukavuutta

  Pehmeät, halkaisijaltaan 85 mm:n pehmustetyynyt parantavat mukavuutta

  Nauti upeasta äänestä missä tahansa oletkin. Halkaisijaltaan 85mm:n pehmeät tyynyt muodostavat korvan ja ympäristön välille eristeen, joka suojaa kohinalta ja vahvistaa bassoääniä. Korvakuvun tyynyjen ansiosta saat esiin musiikin parhaat puolet niin eloisien bileiden DJ:nä kuin kuunnellessasi suosikkikappaleitasi työmatkan aikana.

 • Suljettu järjestelmä häivyttää ympäristön äänet

  Suljettu järjestelmä häivyttää ympäristön äänet
 • Säädettävät korvakuvut ja kuulokesanka sopivat päähän kuin päähän

  Säädettävät korvakuvut ja kuulokesanka sopivat päähän kuin päähän
 • Seuraa ympäristöä toisella korvalla ja musiikkia toisella

  Korvakupu, jota voi pitää kummalla puolella tahansa.

 • 1,2 m:n johto musiikkinautintoon liikkeellä ollessasi

  Johto on 1,2 metriä pitkä, joten DJ-lupaukset voivat siirtää soittimensa myös ulkotiloihin ja miksata kappaleita ja järjestää juhlia missä vain.

 • Kestävyys testattu 8 000 mutkalle vääntämällä

  Tämä kuulokemalli on suunniteltu kestävyyttä ja suorituskykyä silmällä pitäen – se on lupaus äänenlaadusta, joka ei jätä pulaan. Johtojärjestelmämme on kehitetty kestämään tavanomaista käyttöä vaativampaa vetämistä, taivuttamista ja rasitusta. Kestävyyden varmistamiseksi jokainen johtomalli käy läpi perusteellisen 8 000 mutkan testin.

 • 1 500 mW:n teho: häiriötön äänentoisto suurillakin äänenvoimakkuuksilla

  Suuri teho tarkoittaa erinomaista suorituskykyä – äänenvoimakkuudesta ja äänilähteestä riippumatta. Voit kuunnella musiikkia MP3-soittimista, älylaitteista, kodin äänentoistojärjestelmästä tai miksauspöydästä. Suurillakin äänenvoimakkuuksilla tai äänitulotehoilla äänentoisto säilyy tarkkana ja häiriöttömänä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita