Kuulokkeet

  Kuulokkeet

  Kirkas ääni

  Upeissa CitiScape Strada -kuulokkeissa yhdistyvät innovatiivisuus ja kokeellinen katumuoti. Muodikkaiden kaupunkilaisten innoittamat ohuet ja kevyet kuulokkeet tarjoavat tarkan äänentoiston, ja tyylikkään kankaisen kuulokesangan ansiosta voit pysyä uskollisena tyylillesi käyttömukavuudesta luopumatta. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kuulokkeet

32 mm:n elementit / suljettu takaosa, Korvat peittävät, Kevyt kuulokesanka, Kokoontaitettavat SHL5100BL/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Kirkas ääni

kevyt rakenne

 • Kirkas ääni tehokkailla 32 mm:n elementeillä

  Kirkas ääni tehokkailla 32 mm:n elementeillä

  Tehokkaat 32 mm:n elementit takaavat kirkkaan, yksityiskohtaisen ja luonnollisen äänen. Uppoudu jokaiseen nuottiin ja vivahteeseen – missä ja milloin tahansa.

 • Kuulokesangan neulottu värikäs suojus

  Kuulokesangan neulottu värikäs suojus

  CitiScape Strada -kuulokesanka on suunniteltu muodikkaiden tennareiden värikkäiden nauhojen innoittamana, ja se on päällystetty kauniisti neulotulla kangassuojuksella. Voit nauttia musiikista tyylistä ja käyttömukavuudesta luopumatta.

 • Käyttömukavuutta lisäävä kevyt ja ohut kuulokesanka

  Käyttömukavuutta lisäävä kevyt ja ohut kuulokesanka

  CitiScape-kuulokesanka on valmistettu erittäin ohuesta ja kevyestä putkesta, minkä ansiosta kuulokkeita on miellyttävä käyttää. Metallinen viimeistely tuo lisäkestävyyttä.

 • Luonnollinen ääni avoimen akustisen muotoilun ansiosta

  Luonnollinen ääni avoimen akustisen muotoilun ansiosta

  Avoimen akustisen muotoilun ansiosta korvat peittävien kuulokkeiden äänentoisto on luonnollinen ja voit huomioida ympäristösi mutta samalla uppoutua musiikkiin.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita