Melua vaimentavat kuulokkeet

  Melua vaimentavat kuulokkeet

  85 % vähemmän taustamelua

  Nämä melua vaimentavat nappikuulokkeet vähentävät aktiivisesti ärsyttävää taustamelua jopa 85 %. Voit valita kolmen kokoisista korvatyynyistä, jotta kuulokkeet istuvat mukavasti ja eristävät taustaäänet täydellisesti. Sopii käytettäväksi esimerkiksi lentokoneissa ja junissa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Melua vaimentavat kuulokkeet

Nappikuuloke, Musta SHN4600/10 Etsi samanlaisia tuotteita

85 % vähemmän taustamelua

Aktiivinen melunvaimennus

 • 3 vaihdettavaa kumista korvasuojusta takaavat täydellisen istuvuuden

  3 vaihdettavaa kumista korvasuojusta takaavat täydellisen istuvuuden

  Voit valita kolmesta vaihdettavasta korvasuojuksesta mieleisesi näihin Philips-kuulokkeisiin. Koot vaihtelevat pienestä suureen, joten kaikenkokoisille korville löytyy varmasti sopiva.

 • Kehittynyt tekniikka poistaa jopa 85 % ympäristön melusta

  Kohinanvaimennustekniikka mahdollistaa kuulokkeiden käyttämisen meluisissa ympäristöissä pienilläkin äänenvoimakkuuksilla. Se poistaa tehokkaasti etenkin alataajuuksia, kuten lentokoneiden ääniä, joten rauhallista musiikkia on mukava kuunnella vaikka lennolla, junamatkalla tai muussa vastaavassa paikassa ilman ikäviä taustaääniä. Kohinanvaimennustekniikka kumoaa vaimennettavan äänen luomalla aaltomuodon, joka on vaimennettavan äänen vastakkainen aaltomuoto.

 • Täydellinen istuvuus luo täydellisen äänen

  Kun kuuloke istuu korvaan täydellisesti, häiritsevä taustamelu vähenee merkittävästi. Kuulokkeiden erinomaiset melua vaimentava ominaisuudet estävät häiritsevän melun kuulumisen läpi ja takaavat huippuluokan äänentoiston alhaisissakin äänenvoimakkuuksissa.

 • Todella pehmeät korvatyynyt monen tunnin mukavaa käyttöä varten

  Korvatyynyt ovat erittäin pehmeät. Ne tiivistävät kaiuttimet lähelle korvaa siten, että tuloksena on täydellinen istuvuus ja upea ääni. Tyynyt eivät paina korvia, vaan niitä voi käyttää mukavasti vaikka koko päivän.

 • Litteät ja kevyet ohjauspainikkeet virran ja äänenvoimakkuuden säätämiseen

  Litteä ohjausyksikkö on sijoitettu kuulokekaapeliin, josta äänenvoimakkuutta ja melunvaimennusta on helppo säätää. Kirkas virran merkkivalo muistuttaa sammuttamaan laitteen, kun sitä ei käytetä, mikä pidentää paristojen käyttöikää.

 • Voit pitää kuulokkeita kätevästi kaulassa

  Kätevin tapa käyttää kaulahihnaan on pujottaa se pään yli ja ripustaa ohjausyksikkö niskan takaa. Kiinteä kaapelipidike antaa lisätukea.

 • Painamalla puhetilapainiketta kuulet ympäristön äänet

  Kuulokkeita ei tarvitse riisua, jotta kuulet ilmoitukset, voit jutella lentoemännän kanssa tai kuulla tärkeät ympäristön äänet. Ohjausyksikön puhetilapainikkeella voit ohjata ympäristön äänet korviisi kuulokkeiden mikrofonin kautta.

 • Sovitin lentokoneessa käytettävää viihdejärjestelmää varten

  Lentokoneessa näytettäviä elokuvia ja muuta viihdettä voi kuunnella omilla kuulokkeilla. Sovitin muuntaa kaksoismonoliittimet stereokuulokeliittimiksi.

 • 3,5 / 6,35 mm:n sovitin käy kaikenlaisiin äänentoistolaitteisiin

  Tämä sovitin mahdollistaa kuulokkeiden käyttämisen laitteissa, joiden liitinkoko on 3,5 tai 6,35 millimetriä. Kuulokkeet ovat näin yhteensopivat lähes kaikkien äänentoistolaitteiden kanssa.

 • Sisältää paristot, joten tuote on heti käyttövalmis

  Tuote sisältää paristot, joten niitä ei tarvitse ostaa erikseen. Paristot tarvitsee vain asentaa paikoilleen!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita