Kohinavaimennetut kuulokkeet

  Kohinavaimennetut kuulokkeet

  75 % vähemmän taustamelua

  Eristä ärsyttävä ympäristömelu ja nauti musiikista kaikessa rauhassa - nämä ensiluokkaiset kuulokkeet vaimentavat aktiivisesti taustamelua jopa 75 %, joten ne toimivat loistavasti esimerkiksi lentokoneessa ja junassa.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

75 % vähemmän taustamelua

Aktiivinen melunvaimennus

 • Kompakti tekniikka poistaa 75 % häiritsevästä melusta

  Kohinanvaimennustekniikka mahdollistaa kuulokkeiden käyttämisen meluisissa ympäristöissä pienilläkin äänenvoimakkuuksilla. Se poistaa tehokkaasti etenkin alataajuuksia, kuten lentokoneiden ääniä, joten rauhallista musiikkia on mukava kuunnella vaikka lennolla, junamatkalla tai muussa vastaavassa paikassa ilman ikäviä taustaääniä. Kohinanvaimennustekniikka kumoaa vaimennettavan äänen luomalla aaltomuodon, joka on vaimennettavan äänen vastakkainen aaltomuoto.

 • Pehmeät korvatyynyt täydentävät erinomaisen äänentoiston

  Korvatyynyt ovat erittäin pehmeät. Ne tiivistävät kaiuttimet lähelle korvaa siten, että tuloksena on täydellinen istuvuus ja upea ääni. Tyynyt eivät paina korvia, vaan niitä voi käyttää mukavasti vaikka koko päivän.

 • 3-suuntainen säätö takaa mukavuuden

  Kuuloketta voi säätää kolmeen suuntaan: kiertonivel kääntyy 360 astetta ja kumisen korvasangan voi asettaa kolmeen asentoon. Säädettävän niskasangan ansiosta kuuloketta on mukava käyttää montakin tuntia.

 • Mukavat joustavat kumiset korvasangat pitävät kuulokkeet tiukasti korvassa

  Kumiset korvasangat eivät luista, istuvat tiiviisti ja miellyttävästi ja takaavat, että kuulokkeet pysyvät mukavasti päässä tuntejakin. Sopii aktiivikäyttöön.

 • Litteät ja kevyet ohjauspainikkeet virran ja äänenvoimakkuuden säätämiseen

  Litteä ohjausyksikkö on sijoitettu kuulokekaapeliin, josta äänenvoimakkuutta ja melunvaimennusta on helppo säätää. Kirkas virran merkkivalo muistuttaa sammuttamaan laitteen, kun sitä ei käytetä, mikä pidentää paristojen käyttöikää.

 • 1,2 metrin johto sopii erinomaisesti ulkokäyttöön

  Paras mahdollinen johtopituus. Soittimen voi sijoittaa vapaasti minne tahansa.

 • Toispuolinen johto vähentää johtojen sotkeutumista

  Johto on kätevästi yhdistetty vain yhdeltä puolelta, joten johto ei sotkeudu ja kelaaminen säilytystä varten on helppoa.

 • Sovitin lentokoneessa käytettävää viihdejärjestelmää varten

  Lentokoneessa näytettäviä elokuvia ja muuta viihdettä voi kuunnella omilla kuulokkeilla. Sovitin muuntaa kaksoismonoliittimet stereokuulokeliittimiksi.

 • 3,5 / 6,35 mm:n sovitin käy kaikenlaisiin äänentoistolaitteisiin

  Tämä sovitin mahdollistaa kuulokkeiden käyttämisen laitteissa, joiden liitinkoko on 3,5 tai 6,35 millimetriä. Kuulokkeet ovat näin yhteensopivat lähes kaikkien äänentoistolaitteiden kanssa.

 • Sisältää paristot, joten tuote on heti käyttövalmis

  Tuote sisältää paristot, joten niitä ei tarvitse ostaa erikseen. Paristot tarvitsee vain asentaa paikoilleen!

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita