ActionFit

Bluetooth®-urheilukuulokkeet

  ActionFit

  Bluetooth®-urheilukuulokkeet

  Yhdistä urheilu ja musiikki

  Philipsin urheiluun suunniteltujen SHQ7300-kuulokkeiden mikroelementit tuottavat jykevän basson ja tasapainoisen äänen. Nappikuulokkeet pysyvät myös tukevasti paikoillaan. Yhden kosketuksen langattoman NFC-pariliitoksen ja IPX2-kosteudenkestävyyden ansiosta kuulokkeet sopivat täydellisesti musiikkia rakastaville aktiiviurheilijoille. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

ActionFit Bluetooth®-urheilukuulokkeet

6 mm:n elementit / suljettu takaosa, Nappikuuloke SHQ7300LF/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Yhdistä urheilu ja musiikki

Langaton NFC-pariliitos yhdellä kosketuksella

 • Yhden kosketuksen NFC-pariliitos

  Yhden kosketuksen NFC-pariliitos

  NFC-pariliitoksen ansiosta Bluetooth-nappikuulokkeet on helppo yhdistää mihin tahansa Bluetooth-laitteeseen yhdellä kosketuksella.

 • Tarkkaan säädetyt mikroelementit tuottavat muhkean ja tasapainoisen basson

  Tarkkaan säädetyt mikroelementit tuottavat muhkean ja tasapainoisen basson

  Tarkkaan säädetyt mikroelementit takaavat tasapainoisen äänenlaadun ja täydellisen kuuntelukokemuksen Bluetooth-nappikuulokkeista. 6 mm:n mikroelementtien ja Bluetooth-sirun taajuuskorjaimen ansiosta SHQ7300-urheilukuulokkeet ovat sekä pienikokoiset ja mukavat korvissa että tuottavat vaikuttavan ja tasapainoisen äänen – ilman kompromisseja.

 • Kosteudenkestävyysluokka IPX2 urheiluun

  Kosteudenkestävyysluokka IPX2 urheiluun

  SHQ7300-kuulokkeiden materiaalien kosteudenkestävyys on luokkaa IPX2, joten ne sopivat hyvin urheiluun ja ulkokäyttöön. IPX2 on kansainvälinen kotelointistandardi, joka takaa, että hiki tai kosteus ei pääse kuulokkeisiin.

 • Hyvin istuva korvatyyny vaimentaa taustamelun

  Hyvin istuva korvatyyny vaimentaa taustamelun

  Näiden nappikuulokkeiden erittäin pienet elementit sopivat mukavasti mutta silti hyvin tiiviisti korvakäytävään, joten ulkopuolinen meteli ei häiritse korkealaatuista kuuntelukokemusta.

 • Kevyet ja tukevat kuulokkeet urheiluun

  Kevyet ja tukevat kuulokkeet urheiluun

  SHQ7300-kuulokkeet ovat erittäin kevyet ja pysyvät tukevasti korvissa. Ne antavat sinun liikkua vapaasti, joten voit kuunnella lempimusiikkiasi huoletta urheilun aikana.

 • Puhelut ja musiikki langattomasti Bluetooth-yhteydellä

  Puhelut ja musiikki langattomasti Bluetooth-yhteydellä

  Bluetooth on verraton apuväline, kun haluat kuunnella musiikkia ja hoitaa puheluita ilman johtojen aiheuttamaa vaivaa! Voit nauttia lempimusiikistasi muodostamalla pariliitoksen Philips SHQ7300 -kuulokkeiden ja Bluetooth-yhteensopivan älypuhelimen tai tablet-laitteen välille. Napauttamalla kuulokkeita voit säätää musiikin äänenvoimakkuutta ja keskeyttää musiikintoiston puheluita varten.

 • Bluetooth 3.0 -tuki – ei johtosotkuja

  Bluetooth 3.0 -tuki – ei johtosotkuja
 • Johdon säädin pitää johdon sopivan pituisena

  Johdon säätimen avulla voit säätää johdon pituutta. Napsauta johto säätimeen, aseta haluamasi pituus ja nauti treenistä ilman sotkeutuvaa johtoa!

 • Valitse sinulle sopiva koko kahdesta erikokoisesta soviteparista

  SHQ7300-kuulokkeiden mukana toimitetaan kumiset korvasangat, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja pitävät kuulokkeet entistä paremmin paikallaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita