Korvasankakuulokkeet

  Korvasankakuulokkeet

  Ensiluokkainen ääni

  Nauti upeasta äänestä ja mukavuudesta. Nämä korvasankakuulokkeet mukautuvat korvaan pehmeästi mutta tukevasti. Laadukkaat sankakuulokkeet iPodille, kaukosäädin johdossa mahdollistaa käytön yhdellä kädellä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ensiluokkainen ääni

iPod-hallintaa

 • 3 vaihdettavaa kumista korvasuojusta takaavat täydellisen istuvuuden

  3 vaihdettavaa kumista korvasuojusta takaavat täydellisen istuvuuden

  Voit valita kolmesta vaihdettavasta korvasuojuksesta mieleisesi näihin Philips-kuulokkeisiin. Koot vaihtelevat pienestä suureen, joten kaikenkokoisille korville löytyy varmasti sopiva.

 • Hallitse iPodiasi helposti

  In-line-säädön ansiosta voit hallita helposti iPodin äänenvoimakkuutta, siirtyä edelliseen tai seuraavaan kappaleeseen, pikakelata eteen ja taakse, ja toistaa sekä keskeyttää toiston. Sen käyttö onnistuu yhdelläkin kädellä, ja se tarjoaa sinulle ainutlaatuisen kuuntelunautinnon.

 • Vetoa poistava muotoilu takaa parhaan istuvuuden

  Ainutlaatuinen muotoilu toimii kaikissa olosuhteissa. Kuulokkeet pysyvät korvassa turvallisesti ja mukavasti. Kun johto venyy, kuulokkeet istuvat tiukemmin.

 • 1,2 metrin johto sopii erinomaisesti ulkokäyttöön

  Paras mahdollinen johtopituus. Soittimen voi sijoittaa vapaasti minne tahansa.

 • Todella pieni mutta tehokas kaiutinelementti istuu ja kuuluu hyvin

  Voit nauttia kuulokkeiden loistavasta äänenlaadusta alhaisemmalla äänenvoimakkuudella ja pidentää samalla paristojen käyttöikää.

 • Kohinanvaimennuksen avulla kuulet musiikin selvästi hiljempaakin

  Kuulokkeet sopivat korvaan täydellisesti, joten taustaäänet eivät enää häiritse musiikinkuunteluasi. Näin voit nauttia kuulokkeiden erinomaisesta äänenlaadusta hiljaisemmalla äänenvoimakkuudella ja säästät samalla akkuja.

 • Turbo Bass tuottaa todella syvät ja dynaamiset bassoäänet

  Ainutlaatuinen bassoaaltomuotoilu "turbolataa" matalat äänet ohjaamalla ne korvien suuntaan. Tuloksena on uskomattoman realistinen ja mukaansatempaava kuuntelunautinto.

 • Mukavat joustavat kumiset korvasangat pitävät kuulokkeet tiukasti korvassa

  Kumiset korvasangat eivät luista, istuvat tiiviisti ja miellyttävästi ja takaavat, että kuulokkeet pysyvät mukavasti päässä tuntejakin. Sopii aktiivikäyttöön.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita