Kannettavan tietokoneen suojus

  Kannettavan tietokoneen suojus

  Olen viileä, jotta sinulla on mukava olla

  Philipsin tyylikäs ja monipuolinen kannettavan tietokoneen suojus suojaa konettasi kaikkialla. Se on kätevä surfausalusta niin lentokentän odotushuoneessa kuin kotisohvallakin. Kiinteä HeatProtect pitää kannettavan ja jalkasi mukavan viileinä Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

 • Olen viileä, jotta sinulla on mukava olla

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kannettavan tietokoneen suojus

40 cm (15, 6") laaja, ja HeatProtect SLE3500FN/10 Etsi samanlaisia tuotteita

Olen viileä, jotta sinulla on mukava olla

ja HeatProtect

 • HeatProtect pitää molemmat viileinä

  HeatProtect pitää molemmat viileinä

  Kannettava tietokone on sylissäsi, kun katsot videoita junassa, kuuntelet musiikkia rannalla ja surfaat netissä, chattaat kaveriesi kanssa tai teet töitä lentokentällä. Ajan oloon koneen lämpö alkaa tuntua epämiellyttävältä jaloissa ja voi jopa vahingoittaa kannettavaa. Philipsin kannettavan tietokoneen HeatProtect™-suojuksen kolme suojakerrosta suojaavat sekä sinua että konettasi lämmöltä. Sen tasainen yläpinta parantaa ilmanvaihtoa ja pitää koneen myös vakaana.

 • Kova pinta kannettavalle

  Kova pinta kannettavalle

  Lehti tietokoneen alustana sylissä on liukas ja epävakaa, varsinkin, jos haluat ottaa mukavan asennon. Sylistä lipsahtava tietokone voi jopa vahingoittua. Philipsin kannettavan tietokoneen suojuksessa on tasainen yläpinta tietokoneelle ja pehmeä alapinta syliä vasten, joten kone pysyy turvallisesti vakaana, kun katsot YouTubea, kuuntelet musiikkia tai teet töitä.

 • Pehmeää kangasta

  Pehmeää kangasta

  laukussasi olevat kovat pinnat voivat naarmuttaa kannettavaa tietokonetta, kun laitat konetta suojukseensa. Philipsin kannettavan tietokoneen suojuksen mokkamainen sisämateriaali suojaa konettasi naarmuilta.

 • Suojatut vetoketjut suojaavat naarmuilta

  Suojatut vetoketjut suojaavat naarmuilta

  Vetoketjun vedin voi naarmuttaa kannettavaa tietokonetta, kun laitat konetta suojukseensa tai laukkuunsa. Philipsin kannettavan tietokoneen suojuksen ja laukun vetoketjun vetimen kumipäällyste suojaavat konettasi naarmuilta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita