Langaton TV-linkki

  Langaton TV-linkki

  Jaa satelliitti- tai maksu-tv-kanavat

  Katsele TV-ohjelmia langattomasti kakkos-TV:ssä.

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Jaa satelliitti- tai maksu-tv-kanavat

langattomasti

 • Katso mitä tahansa videolaitetta toisella televisiolla

  Langaton yhteys käyttää SCART- ja RCA-standardiliitäntöjä, jotka löytyvät lähes kaikkien valmistajien AV-laitteista. Jos laitteessasi on tällainen vakioliitäntä, se toimii langattoman yhteyden kanssa

 • Toimii DVD+RW/ DVD/ VCR / digisovittimen ja monen muun laitteen kanssa

  Voit katsella elokuvia, urheilua, suoria lähetyksiä ja lukuisia televisiokanavia missä tahansa huoneessa. Langaton TV-linkki soveltuu kaikenmerkkisten satelliittivastaanottimien, digisovittimien, DVD-laitteiden, videonauhureiden, videokameroiden ja maksullisia kanavia dekoodaavien laitteiden kuvan siirtämiseen.

 • Yhteensopiva useimpien videolaitteiden ja -merkkien kanssa

  Langaton linkki käyttää SCART- ja RCA-standardiliitäntöjä, jollainen löytyy lähes jokaisen valmistajan AV-laitteista.

 • Laitetta voi käyttää suljetussa kaapissa

  Jos säilytät äänentoisto- tai videolaitteitasi kaapissa, niitä ei voi käyttää tavallisella infrapunakaukosäätimellä. Philipsin langattomalla kaukosäädinlinkillä näitä laitteita voi käyttää kaapin ovet suljettuna, koska radiotaajuustekniikkaan perustuva linkki sieppaa kaukosäätimen infrapunasignaalit ja muuntaa ne radiotaajuussignaaliksi. Vastaanotin muuntaa radiosignaalin takaisin infrapunaksi.

 • Tallenna haluamastasi tulolähteestä ohjelmasta riippumatta

  Käyttäjä voi tallentaa mistä tahansa AV-tulolähteestä riippumatta siitä, mitä ohjelmaa pää- tai kakkostelevisiosta katsotaan – lähettimelle on vain ilmoitettava, mistä laitteesta videonauhurin tai tallentavan DVD-laitteen tulisi tallentaa.

 • Vähemmän sotkua, vähemmän vaivaa eikä kaapeleiden vetämistä tai poraamista

  2,4 gigaherzin langaton linkki lähettimen ja vastaanottimen välillä säästää sinut johtojen vetämiseltä ja reikien poraamiselta seiniin.

 • Langaton signaali läpäisee seinät ja katot

  AV-lisälaitteiden ostaminen tai vuokraaminen ei ole tarpeen, sillä langaton radiotaajuussignaali mahdollistaa DVD-elokuvien sekä satelliitti- ja televisiokanavien katselemisen kodin kaikissa huoneissa. Signaali kantaa asunnon sisällä noin 30 metriä, joten voit toistaa laadukasta kuvaa ja ääntä kakkostelevisiossa sen sijainnista riippumatta.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita