Langaton tukiasema

  Langaton tukiasema

  Älykäs ja helppokäyttöinen langaton laajakaista

  Philipsin Wi-Fi-tuotteiden avulla voit lähettää, edelleenlähettää ja vastaanottaa langattomia signaaleja ja hyödyntää kotiverkon koko potentiaalin. Voit käyttää tietokoneita, muita Wi-Fi-yhteensopivia laitteita ja laajakaistayhteyttä ja nauttia suosikkisisällöstäsi. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Älykäs ja helppokäyttöinen langaton laajakaista

Langaton laajakaista kotiisi

 • Yhteys monesta tietokoneesta samaan langattomaan tukiasemaan

  Voit käyttää yhtä ulkoista Internet-yhteyttä useasta tietokoneesta. Kaikki Philipsin langattomat tukiasemat tuovat automaattisesti Internet-yhteyden kaikkiin kotiverkon tietokoneisiin!

 • Useat henkilöt voivat käyttää Internetiä yhtä aikaa

  Philipsin langaton tukiasema jakaa langallisen tai langattoman laajakaistayhteyden kotiverkon laitteiden kesken. Voit käyttää Internetiä langallisesti tai langattomasti verkossa olevista tietokoneista, Streamium-laitteista tai muista tietokoneisiin liittyvistä laitteista.

 • Suuri nopeus langattomasti koko ajan

  Suuri nopeus merkitsee nopeaa tietojen siirtoa ja käyttöä. Näin päästää eroon odotteluajoista.

 • Ohjattu asennustoiminto opastaa sinua asennuksessa

  Ohjattu asennustoiminto opastaa sinua vaiheittaisesti Philipsin langattoman tukiaseman asennuksessa. Asennuksen jälkeen kotiverkko on valmis luomaan yhteyden kaikkiin muihin talossa oleviin Wi-Fi-laitteisiin.

 • Internet-tuki ja paikallinen puhelintuki

  Jos sinulla on kysyttävää tästä tuotteesta, voit ottaa yhteyttä Internetin kautta tai soittaa puhelintukeen, kummassakin voit asioida omalla kielelläsi. Philipsin Internet-tukisivustossa on lisätietoja ja vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

 • Asetukset perusasennuksen ja määriteltävään asennukseen

  Philipsin langattoman tukiaseman web-pohjaisessa käyttöliittymässä voi valita perusasennuksen tai määriteltävän asennuksen. Kun valitset jommankumman, ohjattu toiminto opastaa sinua automaattisesti tukiaseman asetusten määrityksessä. Siten asennus ja yhteyden luonti sujuu nopeasti. Määriteltävän asennuksen aikana valitaan esimerkiksi langattoman yhteyden, palomuurin ja käyttörajoitusten asetukset.

 • Korkea suojaustaso

  Langatonta Wi-Fi-suojausta. Joissakin tapauksissa WAP, WEP tai Tkip (Temporal Key Integrity Protocol) voi riittää langattoman datan suojaamiseen. WEP on saatavana kahtena eri salausversiona: 40-bittisenä (toinen nimi 64-bit) tai 108-bittisenä (toinen nimi 128-bit). Koska 108-bittinen salaus tuottaa pidemmän algoritmin, jonka muunto kestää pidempään, se tarjoaa paremman suojan kuin 40-bittinen (64-bit) perussalaus.

 • Kehittynyt palomuurisuojaus

  Palomuuri on ohjelma, joka toimii jatkuvasti tausta-ajona Philipsin langattomassa tukiasemassa. Palomuuri suojaa verkkoa Internetistä tulevia hyökkäyksiä vastaan. Ohjattu asennustoiminto auttaa FTP- ja DMZ-asetusten ja muiden asetusten määrityksessä.

 • Käyttörajoitusasetukset

  Philipsin langattoman tukiaseman käyttörajoitusasetusten avulla vanhemmat voivat estää haluttujen URL-osoitteiden, toimialueiden ja IP-osoitteiden käytön. Asetusten määritys on helppoa ja nopeaa Philipsin langattoman tukiaseman web-pohjaisen käyttöliittymän kautta. Internetin käyttöä varten voi määrittää useita suodattimia sivuston toimialueen nimen, URL-osoitteen ja/tai IP-osoitteen perusteella.

 • Langaton verkko tuo monipuolisuutta

  ¨Langattomuus merkitsee, että voit asentaa tietokoneet ja muut kotiverkon laitteet mihin tahansa huoneeseen. Kannettavan tietokoneen käyttäjä voi jopa istua puutarhassa ja olla yhteydessä työpaikalle, Internetiin tai kotiverkkoon.

 • Yhteys mihin tahansa Wi-Fi-laitteeseen

  Wi-Fi-sertifikaatti takaa yhteyden kaikkien muiden Wi-Fi-tuotteiden kanssa. WiFi-komiteaan kuuluvat Philips, Microsoft, IBM, Dell ja muutamia muita yrityksiä, jotka yhdessä määrittävät teollisuuden standardeja.

 • Internetin, tiedostojen, musiikin ja muun käyttö kaikkialla talossa

  Philipsin langattoman tukiaseman avulla saat tietokoneisiin ja muihin kotiverkon laitteisiin langallisen tai langattoman laajakaistaisen Internet-yhteyden, jonka kautta voit jakaa tiedostoja, musiikkia, videoita tai valokuvia.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita