Web-kamera

  Web-kamera

  WWW-kameralla yhteys toisiin

  Skype-sertifikaatti takaa korkealaatuisen kuvan ja äänen, jotta voit jakaa elämäsi parhaat asiat toisten kanssa. Toiminnot huipussaan todellisen 1,3 megapikselin tarkkuuden ansiosta. Kätevyyttä lisäävät Philipsin multimediakuulokkeet. Hauska taustakuvan muuttotoiminto. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

WWW-kameralla yhteys toisiin

Nauti joka hetkestä

 • Muuta taustakuvaa

  Muuta taustakuvaa

  Muuta kuvan tausta ja uskottele ystävillesi, että olet jossain aivan muualla! Voit liikkua ja puhua normaalisti. Ohjelmisto täyttää taustan automaattisesti. Voit valita 15 hienosta taustasta tai voit ladata ja valita oman suosikkitaustasi.

 • Mukauta webcast omalla logolla

  Mukauta webcast omalla logolla

  Mukauta webcast tai blogi omalla hauskalla logollasi. Tämän erikoisohjelmiston avulla voit lisätä pienen kuvan mihin tahansa videokuvan nurkkaan, aivan kuten TV-kanavien logot näkyvät televisiossa.

 • 1,3 todellista megapikseliä parantaa kuvan laatua

  Et missaa mitään, kun videokuvatarkkuus on 1,3 todellista megapikseliä. Erinomaisen korkealaatuista liikkuvaa kuvaa on vaivaton katsella.

 • 8 megapikselin tarkkuus (interpoloitu) näyttää kuvien yksityiskohdat

  WWW-kameralla voit ottaa valokuvia 8 megapikselin (interpoloitu) tarkkuudella. Tämä riittää huipputarkkojen julistekokoisten kuvien tulostamiseen.

 • Luontevaa videokuvaa 60 kuvaa sekunnissa

  Voit luoda luonnollista, jatkuvaliikkeistä videokuvaa 60 ruutua sekunnissa. Tämä sopii ihanteellisesti videochatiin tai laadukkaaseen kodin valvontaan.

 • Upeat lähikuvat 5x digitaalisella zoomilla

  Mitä tahansa kuvaa voi loitontaa tai lähentää. Voit säätää zoomia näyttöliittymän avulla samalla, kun katsot kuvaa. Tällä tavoin kuvan hallinta on helppoa.

 • Laajakulmaobjektiivilla useampi mahtuu samaan videokuvaan

  Laadukas, lasinen laajakulmaobjektiivi antaa isomman näkökentän. Laajakuvaobjektiivi toimii samalla tavalla kuin valokuvakameroissa: videokuvaan mahtuu enemmän ihmisiä eikä kuvanlaatu kärsi.

 • Kasvonseuranta seuraa kasvojasi automaattisesti

  Huippuluokan kameraohjelma tunnistaa kasvosi automaattisesti ja seuraa liikkeitäsi. Olet koko ajan keskellä kuvaa, vaikka liikkuisitkin videoneuvottelun aikana. Voit ilmaista itseäsi vapaasti ja puhua luonnollisesti.

 • Skype-sertifioitu

  Täällä WWW-kameralla on Skype-sertifikaatti. Voit luottaa siihen, että korkealaatuinen kuva ja ääni, ilmaiset puhelut ja pikaviestit kulkevat kaikkialle maailmaan.

 • Kiinteä suuntamikrofoni takaa korkealaatuisen äänen

  Ääni on korkealaatuinen kiinteän suuntamikrofonin ansiosta. Puhu vapaasti tai lisää ääntä videotallenteeseen.

 • Kohinanvaimennus selkeyttää puhetta

  Erinomainen kohinanvaimennustekniikka vähentää taustan kohinaa ja parantaa puheen selkeyttä niin hiljaisissa kuin äänekkäissäkin ympäristöissä.

 • Loistava äänenlaatu multimediakuulokkeilla ja mikrofonilla

  WWW-kameran mukana toimitetaan Philipsin multimediakuulokkeet. Mikrofoni takaa erinomaisen äänenlaadun ja käyttömukavuuden.

 • Jännittävät kehykset ja tehosteet

  Chat on hauskaa, kun yllätät ystäväsi asettamalla kasvojesi ympärille jonkin kymmenestä teemakehyksestä. Voit myös hauskuuttaa muita erityisillä tehosteilla, joiden avulla kasvosi näkyvät negatiivina, kohokuviona tai vääristyneinä.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita