Web-kamera

  Web-kamera

  WWW-kamera pro

  WWW-kamera pro SPC1330NC muuttaa käsityksesi videopuheluista. HD-videolaatu, todellinen 2,0 megapikselin videotarkkuus, 8,0 megapikselin valokuvatarkkuus, videokuvaa 90 kuvaa sekunnissa ja automaattitarkennus. Kaksi kiinteää mikrofonia takaavat selkeän stereoäänen. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

WWW-kamera pro

Tarkka ja selkeä yhteys

 • Digital Natural Motion kuvassa ilmenevän nykimisen poistamiseen

  Digital Natural Motion kuvassa ilmenevän nykimisen poistamiseen

  Philips kehitti Digital Natural Motion -tekniikan liikkuvassa kuvassa ilmenevän nykimisen poistamiseksi. Digital Natural Motion mittaa kuvan liikettä ja korjaa nykivän liikkeen sekä tv-lähetyksissä että elokuvamateriaalissa (DVD). Tuloksena on sulava ja erittäin terävä kuva, joka tekee katseluelämyksestä todella miellyttävän.

 • 2.0 todellisen megapikselin videotarkkuus takaa HD-videolaadun

  Megapikselien määrä on tärkeä tekijä määritettäessä kuvanlaatua. 2,0 megapikselin CMOS-tunnistin takaa videokuvalle HD-laadun, jota ei ole ennen WWW-kameroissa nähty.

 • 8 megapikselin tarkkuus (interpoloitu) näyttää kuvien yksityiskohdat

  WWW-kameralla voit ottaa valokuvia 8 megapikselin (interpoloitu) tarkkuudella. Tämä riittää huipputarkkojen julistekokoisten kuvien tulostamiseen.

 • Häiriötöntä videokuvaa 90 kuvaa sekunnissa

  Salamannopea 90 fps:n virkistysnopeus luo uskomattoman tasaisen kuvan, joka sopii täydellisesti kasvokkaiseen videoneuvotteluun ja kodin etätarkkailuun.

 • 8x digitaalinen zoomi tehokkaisiin lähikuviin

  Mitä tahansa kuvaa voi loitontaa tai lähentää. Voit säätää zoomia näyttöliittymän avulla samalla, kun katsot kuvaa. Tällä tavoin kuvan hallinta on helppoa.

 • Automaattitarkennus takaa huipputerävät videot ja valokuvat

  Takaa huipputerävät videot ja valokuvat. Kun kuvantunnistin havaitsee puutteita terävyydessä, automaattitarkennus säätää objektiivin uudelleen nopeasti ja tarkasti ilman käsisäädön tarvetta. Nyt aiempaa nopeampi Philipsin uuden tarkennusalgoritmin ansiosta.

 • Laajakulmaobjektiivilla useampi mahtuu samaan videokuvaan

  Laadukas, lasinen laajakulmaobjektiivi antaa isomman näkökentän. Laajakuvaobjektiivi toimii samalla tavalla kuin valokuvakameroissa: videokuvaan mahtuu enemmän ihmisiä eikä kuvanlaatu kärsi.

 • Pixel Plus 2 antaa selkeyttä, tarkkuutta ja terävyyttä

  Pixel Plus 2 -tekniikan avulla WWW-kamera tuottaa aina luonnollisia, teräviä ja tarkkoja kuvia. Tämän takaa Pixel Plus 2 -suoritin – innovatiivinen TV-kuvatekniikka, jota on sovellettu kuvankäsittelyyn tietokoneessa. Se nostaa kuvien laadun huippuunsa lisäämällä juovien ja pikselien määrää.

 • Kaksi kiinteää kaiutonta stereomikrofonia

  Anna äänesi kuulua luonnollisesti, selkeänä stereona. Kaksi kiinteää suuntamikrofonia ja Philipsin patentoima äänisädetekniikka luovat virtuaalisen meluttoman ja kaiuttoman alueen. Ainoastaan käyttäjän ääni tallennetaan ja muut äänet minimoidaan.

 • Hälyn- ja kaiunvaimennus takaavat parhaan äänenlaadun

  Erinomainen hälynpoistotekniikka vaimentaa taustamelua ja saa puheen kuulumaan selkeänä sekä hiljaisissa että meluisissa ympäristöissä. Lisäksi tekniikka vaimentaa kaikuja, joten puhekumppani kuulee äänesi selvemmin.

 • Toimii kaikkien pikaviestipalveluiden kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii kaikkien viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Instant Messenger -palveluihin ja muihin pikaviestipalveluihin

 • Helppokäyttöinen Philips CamSuite -ohjelmisto WWW-kameran hallintaan

  Tällä helppokäyttöisellä ohjelmistolla hallitset WWW-kameraa hiirtä napsauttamalla. Se avautuu näyttöön automaattisesti, kun soitat videopuhelun.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita