PC-kamera

  PC-kamera

  Ylivoimaista suorituskykyä!

  SPC 200NC -PC-kamera on erinomainen tapa online-kuvansiirron kiehtovaan maailmaan. Sen avulla saat luonnollisen videokuvan chat-istuntoihin Internet-laajakaistan välityksellä. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ylivoimaista suorituskykyä!

Elävään videoviestintään

 • Sujuvaa videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Nauti sujuvasta videokuvasta 30 kuvaa sekunnissa. Videokuva on selkeämpi ja video-chat parempi kokemus.

 • Teräviä valokuvia VGA-tarkkuudella (640 x 480)

  VGA (640 x 480) tarkoittaa sitä, että kuvan luomiseen käytetään noin 300 000 pikseliä. VGA-tarkkuus takaa terävän kuvan asiakirjoihin, verkkosivuille ja sähköpostiin.

 • Käytä kaikkia ilmaisia pikaviestipalveluja kasvokkain

  Lisää videokuvaa Yahoo!-, MSN- ja AOL Messenger -viesteihin. Tämä PC-kamera toimii myös Windows Messenger- ja NetMeeting-ohjelmissa.

 • Paras ääni ulkoisella mikrofonilla

  Erillisen ulkoisen mikrofonin voi sijoittaa vapaasti asentoon, jossa äänen tunnistus on mahdollisimman hyvä, mikä mahdollistaa rennon videokeskustelun verkossa.

 • Toimii kaikkien kuvankäsittelyohjelmien kanssa

  Ota VGA-laatuisia (640 x 480) valokuvia ja välkkymättömiä videoleikkeitä lähetettäväksi. Tämä PC-kamera toimii kaikkien kuvankäsittelyohjelmien kanssa (Arcsoft VideoImpression, Adobe Photoshop, jne.).

 • Valokuvapainikkeella hienoja kuvia nopeasti

  Vain yksi painallus, ja WWW-kamerasi ottaa automaattisesti kuvan, jonka voi liittää suoraan sähköpostiin tai siirrettäväksi verkkosivuille tai asiakirjaan.

 • Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin

  Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin. Saat oikean kamerakulman nopeasti ja helposti, ilman että sinun tarvitsee asetella tukia kameran alle vaihtaaksesi kallistuskulmaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita