WWW-kamera

  WWW-kamera

  Nauti videochatista

  Videokuvan lisääminen videochattiin käy helposti tällä edullisella ja laadukkaalla WWW-kameralla. Mukana toimitetaan nappikuulokkeet, joissa on mikrofoni. Voit nauttia kaiuttomista keskusteluista heti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Nauti videochatista

 • Sujuvaa videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Nauti sujuvasta videokuvasta 30 kuvaa sekunnissa. Videokuva on selkeämpi ja video-chat parempi kokemus.

 • Teräviä valokuvia VGA-tarkkuudella (640 x 480)

  VGA (640 x 480) tarkoittaa sitä, että kuvan luomiseen käytetään noin 300 000 pikseliä. VGA-tarkkuus takaa terävän kuvan asiakirjoihin, verkkosivuille ja sähköpostiin.

 • Automaattinen kuvanoptimointi takaa loistavan kuvanlaadun

  Automaattinen kuvanoptimointi säätää automaattisesti WWW-kameran ja kuvan asetukset valaistuksen mukaan. Saat parhaan irti kamerastasi.

 • Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin

  Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin. Saat oikean kamerakulman nopeasti ja helposti, ilman että sinun tarvitsee asetella tukia kameran alle vaihtaaksesi kallistuskulmaa.

 • Kaiuttomat nappikuulokkeet, joissa on mikrofoni

  Nappikuulokkeet istuvat hyvin, ja mikrofoni on johdossa suun tasolla. Kätevien nappikuulokkeiden ja kiinteän mikrofonin ansiosta nautit videoista kaiutta.

 • Helppokäyttöinen asennuksen hallinta

  Helppokäyttöisellä asennuksen hallinnalla asennat WWW-kameran hetkessä seuraamalla vaiheittaisia ohjeita. Saat tietokoneeseesi täysin istuvan WWE-kameran nopeasti käyttöösi.

 • Kiinnittyy vakaasti matka- tai pöytätietokoneen näyttöön

  Monitoimisen telineen avulla WWW-kamera on helppo kiinnittää näyttöön, kannettavaan tai tasaiselle pinnalle.

 • Valokuvapainikkeella hienoja kuvia nopeasti

  Vain yksi painallus, ja WWW-kamerasi ottaa automaattisesti kuvan, jonka voi liittää suoraan sähköpostiin tai siirrettäväksi verkkosivuille tai asiakirjaan.

 • Toimii MSN:n, Skypen ja muiden ilmaisten pikaviestipalvelujen kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii kaikkien viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Messenger -palveluihin ja muihin ilmaisiin pikaviestipalveluihin. Se tukee myös usean käyttäjän Windows Messenger- ja NetMeeting-videoneuvotteluja. Sen voi myös päivittää.

 • Toimii kaikkien kuvankäsittelyohjelmistojen kanssa

  WWW-kamera toimii kaikkien ilmaisten ja ammattimaisten kuvankäsittelyohjelmistojen kanssa. Voit poimia still-kuvan videosta ja katsoa sitä haluamassasi ohjelmistossa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita