Web-kamera

  Web-kamera

  Videochattaa nyt!

  Perheen ja ystävien kokoontuminen verkossa ei ole koskaan ollut kätevämpää. Tällä helppokäyttöisellä WWW-kameralla voit videochattailla ilmaiseksi Skypellä, Windows Live Messengerilla tai muun vastaavan palvelun avulla. Mikrofoni sisältyy toimitukseen, joten laitetta voi käyttää heti. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Videochattaa nyt!

 • Sujuvaa videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Nauti sujuvasta videokuvasta 30 kuvaa sekunnissa. Videokuva on selkeämpi ja video-chat parempi kokemus.

 • Teräviä valokuvia VGA-tarkkuudella (640 x 480)

  VGA (640 x 480) tarkoittaa sitä, että kuvan luomiseen käytetään noin 300 000 pikseliä. VGA-tarkkuus takaa terävän kuvan asiakirjoihin, verkkosivuille ja sähköpostiin.

 • Kamera kääntyy 360° nivelliitoksen ansiosta

  Nivelliitos tekee kamerasta kätevän. Kamera kääntyy 360° kaikkiin suuntiin, ja voit kuvata koko huoneen siirtämättä kameraa.

 • Paras ääni ulkoisella mikrofonilla

  Erillisen ulkoisen mikrofonin voi sijoittaa vapaasti asentoon, jossa äänen tunnistus on mahdollisimman hyvä, mikä mahdollistaa rennon videokeskustelun verkossa.

 • Toimii kaikkien pikaviestipalveluiden kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii kaikkien viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Instant Messenger -palveluihin ja muihin pikaviestipalveluihin

 • Helppokäyttöinen asennuksen hallinta

  Helppokäyttöisellä asennuksen hallinnalla asennat WWW-kameran hetkessä seuraamalla vaiheittaisia ohjeita. Saat tietokoneeseesi täysin istuvan WWE-kameran nopeasti käyttöösi.

 • Kiinnittyy vakaasti matka- tai pöytätietokoneen näyttöön

  Monitoimisen telineen avulla WWW-kamera on helppo kiinnittää näyttöön, kannettavaan tai tasaiselle pinnalle.

 • Valokuvapainikkeella hienoja kuvia nopeasti

  Vain yksi painallus, ja WWW-kamerasi ottaa automaattisesti kuvan, jonka voi liittää suoraan sähköpostiin tai siirrettäväksi verkkosivuille tai asiakirjaan.

 • Toimii kaikkien kuvankäsittelyohjelmistojen kanssa

  WWW-kamera toimii kaikkien ilmaisten ja ammattimaisten kuvankäsittelyohjelmistojen kanssa. Voit poimia still-kuvan videosta ja katsoa sitä haluamassasi ohjelmistossa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita