PC-kamera

  PC-kamera

  Ylivoimaista suorituskykyä!

  Jos haluat siirtyä video-chat-istuntojen ja videosähköpostin jännittävään maailmaan, SPC 300NC on oiva tie siihen. Sen mukana saat kaiken tarvittavan, kuten V-Mail-ohjelmiston. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Ylivoimaista suorituskykyä!

Elävään videoviestintään

 • Sujuvaa videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Nauti sujuvasta videokuvasta 30 kuvaa sekunnissa. Videokuva on selkeämpi ja video-chat parempi kokemus.

 • Teräviä valokuvia VGA-tarkkuudella (640 x 480)

  VGA (640 x 480) tarkoittaa sitä, että kuvan luomiseen käytetään noin 300 000 pikseliä. VGA-tarkkuus takaa terävän kuvan asiakirjoihin, verkkosivuille ja sähköpostiin.

 • Käytä kaikkia ilmaisia pikaviestipalveluja kasvokkain

  Lisää videokuvaa Yahoo!-, MSN- ja AOL Messenger -viesteihin. Tämä PC-kamera toimii myös Windows Messenger- ja NetMeeting-ohjelmissa.

 • Paras ääni ulkoisella mikrofonilla

  Erillisen ulkoisen mikrofonin voi sijoittaa vapaasti asentoon, jossa äänen tunnistus on mahdollisimman hyvä, mikä mahdollistaa rennon videokeskustelun verkossa.

 • V(ideo)Launch-ohjelmisto

  Ohjelmisto, jonka avulla valokuvia ja videoleikkeitä on erittäin helppo kuvata, hallita ja tallentaa. Videon luominen ja lähettäminen onnistuu vain parilla hiiren napsautuksella. Tämän ohjelmistopaketin avulla voit täydellisesti hyödyntää Philips PC -kameraasi.

 • VLounge QuickLaunch -painike nopeaan toimintaan

  Käynnistä VLounge-sovellus painamalla QuickLaunch-painiketta

 • Valokuvapainikkeella hienoja kuvia nopeasti

  Vain yksi painallus, ja WWW-kamerasi ottaa automaattisesti kuvan, jonka voi liittää suoraan sähköpostiin tai siirrettäväksi verkkosivuille tai asiakirjaan.

 • Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin

  Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin. Saat oikean kamerakulman nopeasti ja helposti, ilman että sinun tarvitsee asetella tukia kameran alle vaihtaaksesi kallistuskulmaa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita