Web-kamera

  Web-kamera

  WWW-kamera helposti

  Skype-sertifikaatti takaa korkealaatuisen videochatin 1,3 megapikselin tarkkuudella, 3-kertaisella digitaalizoomilla ja kohinanvaimennuksella. Helpon Plug & play -liitännän ansiosta yhteydenpito on vaivatonta. Mukana toimitetaan myös Philipsin multimediakuulokkeet. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

WWW-kamera helposti

Pidä yhteyttä

 • 1,3 megapikseliä (interpoloitu) parantaa kuvan laatua

  WWW-kameran video- ja valokuvatarkkuus on 1,3 megapikseliä (interpoloitu). Voit siis ottaa sillä valokuvia, jotka näyttävät hyviltä myös suurina tulostettuina kuvina.

 • Sujuvaa videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Nauti sujuvasta videokuvasta 30 kuvaa sekunnissa. Videokuva on selkeämpi ja video-chat parempi kokemus.

 • 3x digitaalinen zoom tehokkaisiin lähikuviin

  Mitä tahansa kuvaa voi loitontaa tai lähentää. Voit säätää zoomia näyttöliittymän avulla samalla, kun katsot kuvaa. Tällä tavoin kuvan hallinta on helppoa.

 • Kasvonseuranta seuraa kasvojasi automaattisesti

  Huippuluokan kameraohjelma tunnistaa kasvosi automaattisesti ja seuraa liikkeitäsi. Olet koko ajan keskellä kuvaa, vaikka liikkuisitkin videoneuvottelun aikana. Voit ilmaista itseäsi vapaasti ja puhua luonnollisesti.

 • Kääntyvä runko antaa vapauden tähdätä kaikkiin suuntiin

  Kuvaaminen on monipuolista, kun voit kääntää kameraa 360° mihin suuntaan tahansa. Eikä WWW-kameraa tarvitse siirtää.

 • Skype-sertifioitu

  Täällä WWW-kameralla on Skype-sertifikaatti. Voit luottaa siihen, että korkealaatuinen kuva ja ääni, ilmaiset puhelut ja pikaviestit kulkevat kaikkialle maailmaan.

 • Kohinanvaimennus selkeyttää puhetta

  Erinomainen kohinanvaimennustekniikka vähentää taustan kohinaa ja parantaa puheen selkeyttä niin hiljaisissa kuin äänekkäissäkin ympäristöissä.

 • Loistava äänenlaatu multimediakuulokkeilla ja mikrofonilla

  WWW-kameran mukana toimitetaan Philipsin multimediakuulokkeet. Mikrofoni takaa erinomaisen äänenlaadun ja käyttömukavuuden.

 • Helppo asentaa ja käyttää

  WWW-kameran asentaminen ja käyttäminen on lastenleikkiä. 1. Asenna ohjelmisto 2. Liitä kamera 3. Soita videopuhelu

 • Toimii kaikkien pikaviestipalveluiden kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii kaikkien viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Instant Messenger -palveluihin ja muihin pikaviestipalveluihin

 • Ota, tallenna ja hallitse kuvia VLounge-ohjelmiston avulla

  Ohjelmisto, jonka avulla valokuvia ja videoleikkeitä on erittäin helppo kuvata, hallita ja tallentaa. Videon luominen ja lähettäminen onnistuu vain parilla hiiren napsautuksella. Tämän ohjelmistopaketin avulla voit täydellisesti hyödyntää Philips WWW-kameraasi.

 • Valokuvapainikkeella hienoja kuvia nopeasti

  Vain yksi painallus, ja WWW-kamerasi ottaa automaattisesti kuvan, jonka voi liittää suoraan sähköpostiin tai siirrettäväksi verkkosivuille tai asiakirjaan.

 • Pitävä kiinnitys kaikkiin näyttöihin, kannettaviin ja pöytiin

  Monitoimisen telineen avulla nettikamera on helppo kiinnittää näyttöön, kannettavaan tai pöytään. Kiinnitys on erittäin pitävä, eikä se irtoa kesken tärkeän keskustelun.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita