WWW-kamera

  WWW-kamera

  Kannettava WWW-kamera kannettaville tietokoneille

  Helppoa tiedonsiirtoa missä vain, milloin tahansa. Kamerassa on säädettävä pidike ja kiinteät lamput, joten voit kiinnittää sen matkatietokoneeseen ja työskennellä myös hämärässä. Aseta lopuksi suojus paikalleen, käännä varsi kokoon ja jatka matkaa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Kannettava WWW-kamera kannettaville tietokoneille

Linssinsuojus ja työvalo

 • Helppo tarkennus säädettävällä pidikkeellä

  Matkatietokoneen WWW-kamera on täydellinen joustavan vartensa ansiosta. Voit kääntää sen mieleiseesi asentoon! Tarvittaessa voit kääntää sen kokoon ja sujauttaa laukkuun.

 • Liu'utettava linssinsuojus suojaa kameraasi, kun et käytä sitä

  WWW-kamera liukuu pehmeästi linssin päälle antamaan lisäsuojaa, kun kamera ei ole käytössä. Suojuksen liu'uttaminen alaspäin paljastaa ja aktivoi kätevän näppäimistön valaistuksen.

 • Integroitu työvalo valaisee sinut ja näppäimistön

  Valot, kamera, käy! WWW-kameran kätevää sisäänrakennettua valoa voi käyttää valaisemaan kannettavan tietokoneen näppäimistöä, jolloin hämärässä työskentely on helpompaa. Mahdollistaa myös videochattailun hämärässä valaistuksessa.

 • Sujuvaa videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Nauti sujuvasta videokuvasta 30 kuvaa sekunnissa. Videokuva on selkeämpi ja video-chat parempi kokemus.

 • Super VGA -resoluutiolla upea kuvanlaatu

  WWW-kamera tallentaa VGA (Video Graphics Array) -laatuisia (640 x 480) kuvia ja välkkymättömiä videoleikkeitä videosanomiin. VGA-resoluution ansiosta WWW-kamerasi on ammattitasoinen. Voit lisätä laadukkaita kuvia asiakirjoihin, Web-sivuihin ja sähköpostiin hetkessä, tai tulostaa ne valokuvalaatuisina.

 • Automaattinen kuvanoptimointi takaa loistavan kuvanlaadun

  Automaattinen kuvanoptimointi säätää automaattisesti WWW-kameran ja kuvan asetukset valaistuksen mukaan. Saat parhaan irti kamerastasi.

 • Helppokäyttöinen asennuksen hallinta

  Helppokäyttöisellä asennuksen hallinnalla asennat WWW-kameran hetkessä seuraamalla vaiheittaisia ohjeita. Saat tietokoneeseesi täysin istuvan WWE-kameran nopeasti käyttöösi.

 • Voit ottaa, arkistoida ja hallita kuvia ja videosanomia VLoungella

  Ohjelmisto, jonka avulla valokuvia ja videoleikkeitä on erittäin helppo kuvata, hallita ja tallentaa. Videon luominen ja lähettäminen onnistuu vain parilla hiiren napsautuksella. Tämän ohjelmistopaketin avulla voit täydellisesti hyödyntää Philips WWW-kameraasi.

 • Toimii MSN:n, Skypen ja muiden ilmaisten pikaviestipalvelujen kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii kaikkien viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Messenger -palveluihin ja muihin ilmaisiin pikaviestipalveluihin. Se tukee myös usean käyttäjän Windows Messenger- ja NetMeeting-videoneuvotteluja. Sen voi myös päivittää.

 • Toimii kaikkien kuvankäsittelyohjelmistojen kanssa

  WWW-kamera toimii kaikkien ilmaisten ja ammattimaisten kuvankäsittelyohjelmistojen kanssa. Voit poimia still-kuvan videosta ja katsoa sitä haluamassasi ohjelmistossa.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita