Web-kamera

  Web-kamera

  WWW-kamera hauskasti

  Videochatista tulee loistavaa viihdettä erikoistoiminnoilla, kuten hämmästyttävä taustan muuttaminen, sekä hauskoilla kehyksillä, tehosteilla ja logoilla. Kehittynyt kuvatekniikka tuo aina kaukaisetkin ystävät lähelle. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

WWW-kamera hauskasti

Ilmaise itseäsi

 • Muuta taustakuvaa

  Muuta taustakuvaa

  Muuta kuvan tausta ja uskottele ystävillesi, että olet jossain aivan muualla! Voit liikkua ja puhua normaalisti. Ohjelmisto täyttää taustan automaattisesti. Voit valita 15 hienosta taustasta tai voit ladata ja valita oman suosikkitaustasi.

 • Mukauta webcast omalla logolla

  Mukauta webcast omalla logolla

  Mukauta webcast tai blogi omalla hauskalla logollasi. Tämän erikoisohjelmiston avulla voit lisätä pienen kuvan mihin tahansa videokuvan nurkkaan, aivan kuten TV-kanavien logot näkyvät televisiossa.

 • 1,3 megapikseliä (interpoloitu) parantaa kuvan laatua

  WWW-kameran video- ja valokuvatarkkuus on 1,3 megapikseliä (interpoloitu). Voit siis ottaa sillä valokuvia, jotka näyttävät hyviltä myös suurina tulostettuina kuvina.

 • Sujuvaa videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Nauti sujuvasta videokuvasta 30 kuvaa sekunnissa. Videokuva on selkeämpi ja video-chat parempi kokemus.

 • 3x digitaalinen zoom tehokkaisiin lähikuviin

  Mitä tahansa kuvaa voi loitontaa tai lähentää. Voit säätää zoomia näyttöliittymän avulla samalla, kun katsot kuvaa. Tällä tavoin kuvan hallinta on helppoa.

 • Kasvonseuranta seuraa kasvojasi automaattisesti

  Huippuluokan kameraohjelma tunnistaa kasvosi automaattisesti ja seuraa liikkeitäsi. Olet koko ajan keskellä kuvaa, vaikka liikkuisitkin videoneuvottelun aikana. Voit ilmaista itseäsi vapaasti ja puhua luonnollisesti.

 • Kiinteä suuntamikrofoni takaa korkealaatuisen äänen

  Ääni on korkealaatuinen kiinteän suuntamikrofonin ansiosta. Puhu vapaasti tai lisää ääntä videotallenteeseen.

 • Kohinanvaimennus selkeyttää puhetta

  Erinomainen kohinanvaimennustekniikka vähentää taustan kohinaa ja parantaa puheen selkeyttä niin hiljaisissa kuin äänekkäissäkin ympäristöissä.

 • Jännittävät kehykset ja tehosteet

  Chat on hauskaa, kun yllätät ystäväsi asettamalla kasvojesi ympärille jonkin kymmenestä teemakehyksestä. Voit myös hauskuuttaa muita erityisillä tehosteilla, joiden avulla kasvosi näkyvät negatiivina, kohokuviona tai vääristyneinä.

 • Toimii kaikkien pikaviestipalveluiden kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii kaikkien viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Instant Messenger -palveluihin ja muihin pikaviestipalveluihin

 • Helppokäyttöinen Philips CamSuite -ohjelmisto WWW-kameran hallintaan

  Tällä helppokäyttöisellä ohjelmistolla hallitset WWW-kameraa hiirtä napsauttamalla. Se avautuu näyttöön automaattisesti, kun soitat videopuhelun.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita