WWW-kamera

  WWW-kamera

  Vaivatonta yhteydenpitoa

  Monitoimisen telakointiaseman avulla keskustelet vaivatta ystävien ja perheenjäsenten kanssa haluamassasi paikassa. Kun irrotat WWW-kameran, telakointiasema muuttuu käteväksi USB-portiksi. Täydellinen paketti tyylikkääseen yhteydenpitoon. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Vaivatonta yhteydenpitoa

tarkan resoluution ja USB-telakointiaseman avulla

 • Säilytä vastaanotintasi näppärässä telakointiasemassa

  Säilytä vastaanotintasi näppärässä telakointiasemassa

  Telakointiasema on näppärä ja sopiva säilytyspaikka vastaanottimellesi, kun se ei ole käytössä, ja joissain malleissa se toimii myös laturina.

 • Korkealaatuinen ääni kiinteällä digitaalimikrofonilla

  Kiinteän digitaalimikrofonin avulla puhut luontevasti ja vapaasti tai yhdistät äänen videoleikkeeseen.

 • Lisää puheluihin huippulaatuista videokuvaa ja puhetta

  WWW-kameralla voit lisätä videokuvaa Internet-puheluihin, jolloin voit myös nähdä ystäväsi ja perheesi verkossa. WWW-kamera on helppokäyttöinen ja päivitettävä!

 • Sujuvaa videokuvaa 30 kuvaa sekunnissa

  Nauti sujuvasta videokuvasta 30 kuvaa sekunnissa. Videokuva on selkeämpi ja video-chat parempi kokemus.

 • Super VGA -resoluutiolla upea kuvanlaatu

  WWW-kamera tallentaa VGA (Video Graphics Array) -laatuisia (640 x 480) kuvia ja välkkymättömiä videoleikkeitä videosanomiin. VGA-resoluution ansiosta WWW-kamerasi on ammattitasoinen. Voit lisätä laadukkaita kuvia asiakirjoihin, Web-sivuihin ja sähköpostiin hetkessä, tai tulostaa ne valokuvalaatuisina.

 • Voit ottaa, arkistoida ja hallita kuvia ja videosanomia VLoungella

  Ohjelmisto, jonka avulla valokuvia ja videoleikkeitä on erittäin helppo kuvata, hallita ja tallentaa. Videon luominen ja lähettäminen onnistuu vain parilla hiiren napsautuksella. Tämän ohjelmistopaketin avulla voit täydellisesti hyödyntää Philips WWW-kameraasi.

 • Precision-lasilinssi takaa terävämmän kuvan

  Terävä, kirkas ja selkeä. Precision-lasilinssi takaa korkean kuvanlaadun kaikkiin sovelluksiin näppäilykuvista videosanomiin. Linssit on päällystetty erikoiskalvolla, joka pidentää niiden käyttöikää ja suojaa niitä lialta ja pölyltä.

 • Toimii MSN:n, Skypen ja muiden ilmaisten pikaviestipalvelujen kanssa

  WWW-kamera ja sen ohjelmisto toimii kaikkien viestipalvelujen kanssa. Voit lisätä videoita Skype-, MSN Messenger-, Yahoo!- ja AOL Messenger -palveluihin ja muihin ilmaisiin pikaviestipalveluihin. Se tukee myös usean käyttäjän Windows Messenger- ja NetMeeting-videoneuvotteluja. Sen voi myös päivittää.

 • Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin

  Kääntyvä linssi täydelliseen tähtäykseen ja luonnollisiin kuviin. Saat oikean kamerakulman nopeasti ja helposti, ilman että sinun tarvitsee asetella tukia kameran alle vaihtaaksesi kallistuskulmaa.

 • VLounge QuickLaunch -painike nopeaan toimintaan

  Käynnistä VLounge-sovellus painamalla QuickLaunch-painiketta

 • Kätevässä työpöytätelineessä on säädettävä linssi helppoon kohdistukseen

  Kiinnitä WWW-kamera kätevään työpöytätelineeseen sopivalle etäisyydelle näytöstä. Kamera on riittävän korkealla, eikä se pääse kaatumaan.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita