Digitaalinen PhotoFrame

  Digitaalinen PhotoFrame

  "...katso, tässä olet kylvyssä!"

  Tämä PhotoFrame on sekä laadukas että hauska. Mukana toimitetaan värikkäät kehyksen lisäosat - vaaleanpunaiset tytölle ja siniset pojalle. Voit muuttaa kehyksen suloiseksi kelloksi siirtämällä se animoituun lasten kellotilaan Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Digitaalinen PhotoFrame

17, 8 cm (7"), Multimedia, 4:3 kuvasuhde SPF2107/10 Etsi samanlaisia tuotteita

"...katso, tässä olet kylvyssä!"

Lapsen PhotoFrame

 • imagen Pro luo terävät, eloisat ja luonnolliset ihonvärit

  Ainutlaatuinen Philips imagen -kuvanparannustekniikka analysoi valokuvat automaattisesti, korjaa niiden värit ja säätää kontrastin sopivaksi. imagen Pro on vielä kehittyneempi kuvanparannustekniikka, jossa yhdistyvät kolme älykkäintä imagen-elementtiä: värien tarkkuus, syvyys ja kontrasti. Näiden lisäksi imagen Pro parantaa ihon värisävyä, terävöittää kuvat ja takaa värinättömän katselukuvan, mikä on still-kuvissa erittäin tärkeää.

 • Kuvasuhde 4:3 takaa täydellisen ja vääristymättömän näytön

  Digitaalinen Philips PhotoFrame -kehys varmistaa, että kuvasi näytetään kuvasuhteessa 4:3 parhaan katselukokemuksen takaamiseksi.

 • Muokkaa kehystäsi vaaleanpunaisilla tai sinisillä vaihtokehyksillä.

  Pakkaus sisältää 2 tyylikästä ja iloista, helposti paikalleen asetettavaa vaihtokehystä: vaaleanpunainen tytöille ja sininen pojille. Kauniita unia luvassa!

 • Automaattinen diaesitys USB:ltä tai muistikortilta

  Automaattiset diaesitykset voidaan käynnistää mistä tahansa USB-asemasta tai muistikortista silloin, kun et halua kopioida kuvia PhotoFrameen.

 • Animoitu kello näyttää ajan hauskalla tavalla

  PhotoFramesta tulee hetkessä hauska ja värikäs kello, kun et katsele kuvia. Animoitu kello sopii lapsille vaikka kellonaikojen opetteluun.

 • Lisää uutta hehkua vanhoihin muistoihin RadiantColorilla

  RadiantColor on Philipsin ainutlaatuinen tekniikka pienten kuvien näyttämiseen optimaalisessa 4:3-kuvasuhteessa. Se laajentaa täyttä ruutua pienemmän kuvan reunojen värit ruudun reunoille ja poistaa mustat palkit sekä kuvasuhteen vääristymän.

 • Ympäristöystävällinen Photoframe

  Philipsin televisiot on suunniteltu ja valmistettu EcoDesign-periaatteidemme mukaisesti. Niiden tarkoitus on vähentää ympäristön kokonaiskuormitusta vähentämällä virrankulutusta, poistamalla vaarallisia aineita, alentamalla painoa, tehostamalla pakkausta ja kierrätystä.

 • Näytön automaattinen käynnistys ja sammutus määritettyinä aikoina säästää energiaa

  Ajastin käynnistää ja sammuttaa kuvakehyksen valittuun aikaan, mikä vähentää energiankulutusta ympäristömme eduksi ja alentaa sähkönkulutusta kolmanneksella.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita