Tietokoneen WWW-kamera

  Tietokoneen WWW-kamera

  Livebileet!

  Nauti todellisten 1,3 megapikselin videoista ja parannetuista 8 megapikselin kuvista sekä erinomaisesta äänentoistosta, 5x digitaalisesta zoomista, YouTube-latauksesta ja laajakuvaobjektiivista. Nivel kääntyy minne haluat.

  21 päivän rahat takaisin -takuu Philipsin verkkokaupasta

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Livebileet!

 • Kääntyvä kamerapää helpottaa säilytystä

  Kääntyvä kamerapää helpottaa säilytystä
 • 1,3 todellista megapikseliä parantaa kuvan laatua

  Et missaa mitään, kun videokuvatarkkuus on 1,3 todellista megapikseliä. Erinomaisen korkealaatuista liikkuvaa kuvaa on vaivaton katsella.

 • Selkeämmät parannetut 8 megapikselin valokuvat

  WWW-kameralla voit ottaa valokuvia 8 megapikselin (ohjelmistolla parannettu) tarkkuudella. Tämä riittää huipputarkkojen julistekokoisten kuvien tulostamiseen.

 • Laajakulmaobjektiivin ansiosta kuvaan mahtuu enemmän ihmisiä

  Laadukas, lasinen laajakulmaobjektiivi antaa isomman näkökentän. Laajakuvaobjektiivi toimii samalla tavalla kuin valokuvakameroissa: videokuvaan mahtuu enemmän ihmisiä eikä kuvanlaatu kärsi.

 • Nopea videolataus YouTubeen

  Säilytä yhteys ystäviin ja perheenjäseniin jakamalla uusimmat videosi YouTubessa. Luo videoleike WWW-kameralla ja lataa se helposti YouTubeen yhdellä ohjelmalla 3 toiminnolla. Valitse video kaksoisnapsauttamalla, kirjoita YouTube-käyttäjätunnus ja -salasana, kirjoita mahdollinen videon aihe ja kuvaus ja valitse Upload (Lataa).

 • Upeat lähikuvat 5x digitaalisella zoomilla

  Mitä tahansa kuvaa voi loitontaa tai lähentää. Voit säätää zoomia näyttöliittymän avulla samalla, kun katsot kuvaa. Tällä tavoin kuvan hallinta on helppoa.

 • Kasvonseurannan ansiosta huomaat kaikki hymyt

  Huippuluokan kameraohjelma tunnistaa kasvosi automaattisesti ja seuraa liikkeitäsi. Olet koko ajan keskellä kuvaa, vaikka liikkuisitkin videokeskustelun aikana. Voit ilmaista itseäsi vapaasti ja puhua luonnollisesti.

 • Luonnollinen video, 60 kuvaa sekunnissa

  Voit luoda luonnollista, jatkuvaliikkeistä videokuvaa 60 ruutua sekunnissa. Tämä sopii ihanteellisesti videochatiin tai laadukkaaseen videotallennukseen.

 • Kiinteä suuntamikrofoni takaa laadukkaan äänen

  Suuntamikrofoni tarkentuu puhujan ääneen, joten voit puhua normaalisti siirtymättä lähemmäs mikrofonia. Näin taustamelu vähenee ja äänestä tulee luonnollisempi.

 • Kohinanvaimennus selkeyttää puhetta

  Erinomainen kohinanvaimennustekniikka vähentää taustan kohinaa ja parantaa puheen selkeyttä niin hiljaisissa kuin äänekkäissäkin ympäristöissä.

 • Tähtää haluamaasi suuntaan kiertonivelen avulla

  Nivelliitos tekee kamerasta kätevän. Kamera kääntyy 360° kaikkiin suuntiin, ja voit kuvata koko huoneen siirtämättä kameraa.

 • Yleiskiinnike työpöytään, kannettavaan tai näyttöön

  Yleiskiinnikkeellä WWW-kameran voi kiinnittää tukevasti pöytätietokoneeseen, kannettavaan ja LCD-näyttöön. Muotoilu on erityisen tukeva, ja WWW-kamera ei liiku eikä putoa kesken keskustelun.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita