Sähköverkkoa käyttävä Ethernet-sovitin

  Sähköverkkoa käyttävä Ethernet-sovitin

  Laajenna sähköverkossa toimivaa Ethernet-verkkoa

  Philips esittelee todella helpon tavan jakaa Internet ja yhdistää tietokoneet verkkoon käyttämällä kodin sähköverkkoa. Lisää vain Ethernet-sovitin sähköverkkoon ja laajenna olemassa olevaa Ethernet-verkkoa. Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sähköverkkoa käyttävä Ethernet-sovitin

85 Mbps SYE5600/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Laajenna sähköverkossa toimivaa Ethernet-verkkoa

Liitä vain sovitin!

 • Muuta kotisi sähköpistorasiat Internet-yhteydeksi

  Kotiverkon voi luoda helposti hyödyntämällä kodin sähköverkkoa. Menetelmä muuttaa kodin sähköverkon Internet-yhteydeksi. Tämä mahdollistaa helpon yhteyden kodin jokaisesta huoneesta. Kustannuksia uusien kaapeleiden asentamisesta ei tule, eivätkä rakennustekniset rajoitukset aiheuta ongelmia.

 • 85 Mbps:n siirtonopeus mahdollistaa erittäin nopean tiedonsiirron

  Kasvata kotiverkkosi teho jopa 85 Mbps:n siirtotehoon käyttämällä olemassa olevaa kaapelointia. Tämä nopeus mahdollistaa erittäin nopean tiedonsiirron ja tietojen käytön. Todellinen siirtonopeus voi olla jopa 30 Mbps.

 • Täysin yhteensopiva maailmanlaajuisen HomePlug-standardin kanssa

  HomePlug on tunnetuin maailmanlaajuinen sähköverkon kautta tapahtuvaa tiedonvälitystä tukeva standardi. HomePlug-tekniikka käyttää kodin olemassa olevaa sähköverkkoa tiedon ja median välittämiseen. Philips tukee tätä standardia yhdessä muiden tunnettujen yritysten kanssa.

 • Tietoa voidaan siirtää jopa 200 metrin etäisyydelle kodin sähköverkon avulla

  Kuljetettavat signaalit käyttävät hyväkseen kodin sähköverkkoa ja voivat siirtyä jopa 200 metrin matkan. Tämä takaa koko kodin laajuisen yhteyden.

 • Jaa digitaalisia tallenteita, kuten musiikkia, videotiedostoja ja pelejä

  Jaa laajakaistayhteys ja yhdistä tietokoneesi verkossa. Voit helposti nauttia musiikista, valokuvista, DVD-laatuisista videoista ja verkkopeleistä useammalta tietokoneelta ja tuoda IP-TV:n jokaiseen kodin huoneeseen.

 • Turvallista yksityisyyttä 56-bittisellä DES-salauksella

  Sähköverkossa toimiva Ethernet-sovitin käyttää 56-bittistä DES-salausta ja tarjoaa tehokkaan yksityisyyden suojan. Saat turvallisen ja suojatun yhteyden, joka estää tietojen korruptoitumisen, häiriöt ja ulkopuolisten luvattoman käytön. Suojaussalasanan voi asentaa Windows 2000- tai XP-käyttöjärjestelmissä.

 • Et tarvitse uusia kaapeleita, vaan voit käyttää olemassa olevia

  Käyttämällä olemassa olevia kaapeleita, vältät poraamisen ja uusien kaapeleiden asennuksen. Liitä sähköverkossa toimiva Ethernet-sovitin sähköverkkoon, jolloin se muodostaa yhteyden automaattisesti käyttämällä kodin sähkökaapelointia.

 • Helpot liitännät, todellinen plug and play

  Sähköverkkoa käyttävä Ethernet-sovitin voidaan liittää suoraan seinäpistorasiaan. Asennus on valmis alle 5 minuutissa. Erittäin helppoa: liitä pistorasiaan ja yhteys on valmis.

 • Lisää vain sähköverkkoa käyttävä Ethernet-sovitin

  Sähköverkkoa käyttävän Ethernet-sovittimen avulla voit laajentaa verkon liitäntävaihtoehtoja. Tämä on todellinen muokattava verkkoratkaisu. Jos haluat enemmän liitäntöjä, lisää vain Ethernet-sovittimia verkkoon.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita