Sähköverkkoa käyttävä Ethernet-sovitin

  Sähköverkkoa käyttävä Ethernet-sovitin

  Internet pistorasiasta

  Philips esittelee todella helpon tavan tuoda Internetin jokaiseen kodin huoneeseen ja jakaa digitaalisia tallenteita käyttämällä kodin sähköverkkoa. Uusia kaapeleita ei tarvita, eivätkä rakennustekniset rajoitukset tuota ongelmia. Yhdistä vain pistorasiaan ja aloita käyttö! Tutustu kaikkiin ominaisuuksiin

Videot

[trigger to render Video Gallery]

Kuvat

Sähköverkkoa käyttävä Ethernet-sovitin

Starter-pakkaus, 85 Mbps SYK5600/00 Etsi samanlaisia tuotteita

Internet pistorasiasta

Liitä vain sovitin!

 • Muuta kotisi sähköpistorasiat Internet-yhteydeksi

  Kotiverkon voi luoda helposti hyödyntämällä kodin sähköverkkoa. Menetelmä muuttaa kodin sähköverkon Internet-yhteydeksi. Tämä mahdollistaa helpon yhteyden kodin jokaisesta huoneesta. Kustannuksia uusien kaapeleiden asentamisesta ei tule, eivätkä rakennustekniset rajoitukset aiheuta ongelmia.

 • 85 Mbps:n siirtonopeus mahdollistaa erittäin nopean tiedonsiirron

  Kasvata kotiverkkosi teho jopa 85 Mbps:n siirtotehoon käyttämällä olemassa olevaa kaapelointia. Tämä nopeus mahdollistaa erittäin nopean tiedonsiirron ja tietojen käytön. Todellinen siirtonopeus voi olla jopa 30 Mbps.

 • Täysin yhteensopiva maailmanlaajuisen HomePlug-standardin kanssa

  HomePlug on tunnetuin maailmanlaajuinen sähköverkon kautta tapahtuvaa tiedonvälitystä tukeva standardi. HomePlug-tekniikka käyttää kodin olemassa olevaa sähköverkkoa tiedon ja median välittämiseen. Philips tukee tätä standardia yhdessä muiden tunnettujen yritysten kanssa.

 • Tietoa voidaan siirtää jopa 200 metrin etäisyydelle kodin sähköverkon avulla

  Kuljetettavat signaalit käyttävät hyväkseen kodin sähköverkkoa ja voivat siirtyä jopa 200 metrin matkan. Tämä takaa koko kodin laajuisen yhteyden.

 • Jaa digitaalisia tallenteita, kuten musiikkia, videotiedostoja ja pelejä

  Jaa laajakaistayhteys ja yhdistä tietokoneesi verkossa. Voit helposti nauttia musiikista, valokuvista, DVD-laatuisista videoista ja verkkopeleistä useammalta tietokoneelta ja tuoda IP-TV:n jokaiseen kodin huoneeseen.

 • Turvallista yksityisyyttä 56-bittisellä DES-salauksella

  Sähköverkossa toimiva Ethernet-sovitin käyttää 56-bittistä DES-salausta ja tarjoaa tehokkaan yksityisyyden suojan. Saat turvallisen ja suojatun yhteyden, joka estää tietojen korruptoitumisen, häiriöt ja ulkopuolisten luvattoman käytön. Suojaussalasanan voi asentaa Windows 2000- tai XP-käyttöjärjestelmissä.

 • Et tarvitse uusia kaapeleita, vaan voit käyttää olemassa olevia

  Käyttämällä olemassa olevia kaapeleita, vältät poraamisen ja uusien kaapeleiden asennuksen. Liitä sähköverkossa toimiva Ethernet-sovitin sähköverkkoon, jolloin se muodostaa yhteyden automaattisesti käyttämällä kodin sähkökaapelointia.

 • Helpot liitännät, todellinen plug and play

  Sähköverkkoa käyttävä Ethernet-sovitin voidaan liittää suoraan seinäpistorasiaan. Asennus on valmis alle 5 minuutissa. Erittäin helppoa: liitä pistorasiaan ja yhteys on valmis.

 • Lisää vain sähköverkkoa käyttävä Ethernet-sovitin

  Sähköverkkoa käyttävän Ethernet-sovittimen avulla voit laajentaa verkon liitäntävaihtoehtoja. Tämä on todellinen muokattava verkkoratkaisu. Jos haluat enemmän liitäntöjä, lisää vain Ethernet-sovittimia verkkoon.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Viimeksi katsotut tuotteet

Muita kiinnostavia tuotteita